ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζεβελέκης: “Με το ζεύγος Αγγελόπουλων έχουμε σχέση με προοπτικές”

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Θανάσης Τζεβελέκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis" για την περιβόητη συνάντηση της Δευτέρας με την οικογένεια Αγγελοπούλου και την οικονομική ενίσχυση της ομάδος μέσω χορηγίας.

default image
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Θανάσης Τζεβελέκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Metropolis” για την περιβόητη συνάντηση της Δευτέρας με την οικογένεια Αγγελοπούλου και την οικονομική ενίσχυση της ομάδος μέσω χορηγίας.

Ο Θανάσης Τζεβελέκης θέλησε να βάλει τα πράγματα… στην θέση τους λέγοντας: “Δέχτηκα μία πρόσκληση από την οικογένεια Αγγελοπούλου και θα ήμουν ανόητος ως πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης να μην πάω στην συνάντηση και να προασπίσω τα συμφέροντα της ομάδος. Αδιανόητο να μην δεχθώ και για λόγους ευγενείας, να μην μιλήσω με την πιο δυνατή οικονομικά οικογένεια της Ελλάδος, η οποία δεν έχει προηγούμενα καμία εμπλοκή με κάποια άλλη ομάδα. Η συνάντηση έγινε με συντονιστή τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Γιάννη Ιωαννίδη. Έγινε μία κίνηση ενίσχυσης, επί της ουσίας είναι καλοδεχούμενη και θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια. Αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία χειρονομία οικονομικής ενίσχυσης σε τρία σωματεία, μία κίνηση η οποία για τον Ηρακλή είναι χείρα βοηθείας αλλά θα μιλήσω για τον Αρη”.

Για να συμπληρώσει: “Επίσης της ουσίας πρόκειται για μία χορηγία, για την οποία θα προσπαθήσω να δώσω και συνέχεια για το καλό του Αρη. Δέσμευσα λοιπόν το μπροστά μέρος της φανέλας του Αρη, στην θέση που ήταν το Εθνικό Λαχείο πέρυσι, για κάποια εταιρεία που θα επιθυμεί το ζεύγος Αγγελοπούλου κατόπιν συμφωνίας μαζί τους. Μία τέτοια σχέση έχει προοπτική και θα ήθελα να τη να διευρύνω και στο μέλλον. Αυτή είναι η πραγματικότητα, η ΚΑΕ Αρης μόνο αυτή την σχέση μπορεί να έχει την δεδομένη χρονική στιγμή. Σχέση τίμια με προοπτικές. Είναι σίγουρα θετικό για τον Αρη να έχει μία συνεργασία με παράγοντες τέτοιου βεληνεκούς. Είναι δεδομένη η πρόταση και εννοείται ότι τα οικονομικά οφέλη για τον Αρη θα είναι μεγαλύτερα. Νομίζω ότι ξεκαθαρίζω τα πράγματα, ήταν μία χειρονομία εξαιρετική και το μέγεθος της χορηγίας θα επιφέρει αρκετά οφέλη για την ΚΑΕ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ