Τζον Καλάθης στο contra.gr: "Έχουμε πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Πατ"

Ο Τζον Καλάθης, πατέρας του Νικ και του Πατ, μιλάει στο contra.gr για τις υπέροχες ημέρες του Νικ στην Ελλάδα, την πρόταση του Πατ από τον Παναθηναϊκό και την Ολύμπια Λάρισας και πόσο υπερήφανη είναι η οικογένειά του για την επιστροφή στις ρίζες.

Τζον Καλάθης στο contra.gr: "Έχουμε πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Πατ"
"Είναι αλήθεια πως στην αρχή ανησυχούσα λίγο για τον Νικ. Πρώτη του φορά εκτός ΗΠΑ, είχα τον φόβο αν θα συνηθίσει το φαγητό, την ελληνική νοοτροπία. Μέσα σε λίγες ημέρες με πήρε και μου είπε πόσο ενθουσιασμένος είναι. Λάτρεψε την Ελλάδα, τους ανθρώπους, τα πάντα".

Το αγωνιστικό σκέλος ίσως να ήταν το πιο δύσκολο κάτι παραδέχεται ο πατέρας του Νικ: "η πρώτη εβδομάδα ήταν περισσότερο προσαρμογής. Του έλειψε το σπίτι του. Όλα άλλαξαν μόλις βγήκε με τους συμπαίκτες του. Από τότε τα πάντα πάνε υπέροχα. Ταξιδεύουν πολύ οπότε δένονται σαν ομάδα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την συμμετοχή του με την εθνική νέων. Ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Θα θέλαμε να τον επισκεφτούμε αλλά επειδή δεν βρίσκονται στην Ελλάδα αυτό δεν θα γίνει φέτος αλλά στα επόμενα χρόνια. Ελπίζω ο Νικ και ο Πατ να αγωνίζονται για χρόνια στις εθνικές ομάδες".

"Ο ατζέντης του Πατ μας είπε για πρόταση του Παναθηναϊκού"

Σύμφωνα με τους τους Αμερικανούς, ο Πατ Καλάθης αποτελεί ένα σπουδαίο ταλέντο αλλά το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει περισσότερο στην Ευρώπη. Η... μαμά Ελλάδα ακόμα δεν τον έχει ανακαλύψει εκτός από τον Γιώργο Μπαρτζώκα: "είναι αλήθεια ότι ο ατζέντης του Πατ μας μίλησε για μία εξαιρετική πρόταση από την Ολύμπια Λάρισας. Δεν ξέρουμε πολλά για το πώς κινούνται τα πράγματα οπότε τα αφήνουμε όλα στον μάνατζερ. Πριν από λίγο καιρό μας τόνισε ότι τον προσέγγισε ο Παναθηναϊκός και ζήτησε τον Πατ. Θα ήταν υπέροχο να παίξει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Μακάρι να παίξει στον Παναθηναϊκό ή και στην Ολύμπια διότι για την οικογένειά του μετράει να αγωνιστεί σε ελληνικό σύλλογο. Για τον Πατ η πρώτη και κύρια επιλογή είναι η Ελλάδα. Επαναλαμβάνω όμως πως ο μάνατζέρ του χειρίζεται τις υποθέσεις και μας ενημερώνει. Αποτελεί κάτι εντελώς καινούργιο για μένα οπότε μόνο αυτός γνωρίζει 100% τις προτάσεις".

Όσο για το διαβατήριό του Πατ, τώρα εκδίδεται το αμερικάνικο οπότε σε έναν μήνα θα πάρει και το ελληνικό: "Υπάρχουν όλα τα έγγραφα για να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τον Νικ. Νομίζω ότι μέχρι τα τέλη Αυγούστου ο Πατ θα είναι Έλληνας πολίτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK