Τζόρνταν: Ήμουν ηλίθιος …τζογαδόρος

Τζόρνταν: Ήμουν ηλίθιος …τζογαδόρος
Ο μεγάλος παίκτης κρίνεται μέσα στο γήπεδο του μπάσκετ. Ο Τζόρνταν υπήρξε ο μεγαλύτερος όλων. Τώρα στον πολιτικό του βίο, προσπαθεί να φανεί ακόμα σπουδαιότερος. Όσο κι αν μίλησε στα πλαίσια της προώθησης του νέου του βιβλίου, ο Ερ παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια την μοναδική ήττα της ζωής του: έχανε καθημερινά την μάχη με τα τυχερά παιχνίδια.

Ήταν γνωστό το πρόβλημα με τον τζόγο το οποίο εν πολλοίς τον υποχρέωσε στην πρώτη του αποχώρηση το 1993. Πέρασαν 12 χρόνια και Μάικλ Τζόρνταν παραδέχθηκε όλη την αλήθεια σε συνέντευξη στα 60 λεπτά του CBS: «ντρέπομαι ειλικρινά για το πρόβλημα που αντιμετώπισα με τον τζόγο. Υπήρξαν στιγμές όπου έπιανα τον εαυτό μου να έχει κολλήσει σε μία τέτοια κατάσταση και να μην μπορώ να ξεφύγω. Έπεσα πολύ χαμηλά. Τώρα κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λέω: ήμουν ηλίθιος».

Μία άλλη αναφορά έγινε για την κριτική ότι ενώ υπήρξε το σύμβολο για 15 χρόνια, δεν ήταν πιο καυστικός στις δηλώσεις του για διάφορα θέματα: «όλοι περίμεναν από εμένα να μιλήσω για το τάδε ζήτημα ή να καταφερθώ εναντίον κάποιου. Όσοι με κατηγορούν να καταλάβουν ότι η δουλειά μου ήταν να μπαίνω σε ένα γήπεδο και να παίζω όσο καλύτερα μπορώ σε κάθε αγώνα. Αυτό όφειλα να πετυχαίνω. Είναι πολύ βαρύ καθήκον να ικανοποιείς τους πάντες».

News 24/7

24MEDIA NETWORK