Tζόρτζεβιτς: "Γιατί μας έπαιξε Ισπανός στον ημιτελικό;"

O Aλεξάντερ Τζόρτζεβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την κατάταξη της Σερβίας; στο Ευρωμπάσκετ (4η θέση) αλλά είχε να αναφέρει και συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους η ομάδα του δεν έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Tζόρτζεβιτς: "Γιατί μας έπαιξε Ισπανός στον ημιτελικό;"

Ο εκλέκτορας των Σέρβων (και φυσικά προπονητής του Παναθηναϊκού) είχε παράπονα: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στον ημιτελικό μας έπαιξε Ισπανός διαιτητής (σσ: Εμίλιο Πέρεθ)" είπε χαρακτηριστικά ο Σάλε ο οποίος είδε την ομάδα να χάνει με τρεις πόντους διαφορά από την Λιθουανία.

Συνέχισε δε πιο επιθετικά: Η FIBA δεν λαμβάνει τίποτα από μας, ούτε οικονομικά ούτε σε μάρκετινγκ. Στην μπασκετική αγορά η Σερβία δεν είναι τίποτα, μπροστά σε άλλες, πολύ δυνατές ομοσπονδίες. Αυτές οι ομοσπονδίες παίρνουν συνήθως και τα τουρνουά πρόκρισης.

Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους άλλους παρά μόνο στο μπάσκετ. Γι' αυτό στις αναλύσεις είναι σημαντικό να εμβαθύνουμε στο τι πραγματικά έγινε σ' αυτό το τουρνουά. Μερικά πράγματα πάντως δεν μπορούν να συνεχίσουν ως έχουν.

Μη με ρωτάτε επίσης για τη Λιθουανία. Ελέγχουν το μπάσκετ. Ρωτήστε καλύτερα τον Σαμπόνις και θα πάρετε ενδιαφέρουσες απαντήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK