ULEB Cup: Ο Μακεδονικός "έσβησε" τη Γέιδα

Μία ανάσα από την πρόκριση του στα προημιτελικά του ULEB Cup είναι ο Μακεδονικός. Στο κλειστό της Κοζάνης, διέλυσε με 89-63 την Γέιδα και απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα. Σε μία εβδομάδα η ρεβάνς στην Ισπανία. Στους 23 πόντους σταμάτησε ο Μεσεριάκοφ. Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται στα όσα καταγγέλλει ο Χρήστος Τζάμος για επίθεση εις βάρος του εξέδωσε η ΚΑΕ Μακεδονικός

ULEB Cup: Ο Μακεδονικός "έσβησε" τη Γέιδα
Koντά στην μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του είναι ο Μακεδονικός. Η ομάδα της Κοζάνης, διέλυσε με 89-63 την Γέιδα και πλέον βρίσκεται με το ...ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του ULEB Cup. Πλέον για να μείνουν έξω από την διοργάνωση, πρέπει στη ρεβάνς της Ισπανίας να χάσουν με διαφορά 27 πόντων και άνω.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ζωντού βρέθηκαν σε καταπληκτική μέρα και με πρώτο βιολί τον Μεσεριάκοφ "καθάρισαν" εύκολα του Ιβηρες.
Μέτριο το ξεκίνημα της ελληνικής ομάδας καθώς είχαν πρόβλημα στη περιφέρεια. Αντίθετα, η Γέιδα έδειχνε αποφασισμένη να παλέψει το ματς και το αποτέλεσμα ήταν να κλείσει το δεκάλεπτο με σκορ 17-14.

Αλλαγή σκηνικού στη συνέχεια. Ο Μακεδονικός βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς και με τους Μεσχαριάκοφ, Δάλιαρη, Μπεχλιβάνη σε μεγάλη μέρα, όχι μόνο πήραν το προβάδισμα αλλά και εξασφάλισαν νωρίς διαφορά. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 35-21 ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν στη δεύτερη περίοδο μόλις τέσσερις πόντους.

Στην επανάληψη ο Μακεδονικός συνέχισε να είναι καταιγιστικός. Η διαφορά συνέχιζε να ανεβαίνει για να φτάσει στο 30ο λεπτό τους 29 πόντους.
Οι γηπεδούχοι δεν χαλάρωσαν, εκτόξευσαν το σκορ στο 85-53 αλλά ο γνωστός μας, Τζόνι Ρότζερς που αγωνίζεται στην Γέιδα κατάφερε να την περιορίσει στους 26 πόντους (89-63).


Τα δεκάλεπτα: 14-17, 35-21, 68-39, 89-63.

Μακεδονικός: Καυκής 4, Μεσεριάκοφ 23 (3 τρ.), Μπουντούρης 12, Πανταζόπουλος 2, Μπεχλιβάνης 8 (2 τρ.), Σιγάλας 6 (2 τρ.), Κολώκας, Δαλιάρης 4, Χιλ 7 (1 τρ.), Κλαρκ 19, Μοργκούνοφ 4.
Γέιδα: Αρκο 1, Ταμάμες 4, Ράμος 11 (1 τρ.), Κομάς 10, Ρότζερς 9 (1 τρ.), Ανγκούλο 18 (1 τρ.), Ροντίγια, Αλβάρεζ 1, Μπράμλετ 9.


Να θυμίσουμε ότι αν η ομάδα του Παναγιώτη Ζωντού προκριθεί θα παίξει στους "8" με τον νικητή του ζευγαριού Σαρλερουά-Εστουντιάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK