Utah Jazz

Utah Jazz

Με λίγα λόγια πέρυσι

Κανείς στην ομάδα των "μορμόνων" δεν θέλει να θυμάται την περσινή χρονιά. Η τελευταία θέση στη Northwest μόνο ευχάριστη δεν ήταν. Αν και σε μερικά σημεία της χρονιάς έδειχναν καλά σημάδια, αυτά ήταν ουσιαστικά μικρές "εκρήξεις".

Τι άλλαξε φέτος

Η βασική σύσταση του συγκροτήματος παρέμεινε ίδια. Και πάλι πρώτος σε όλα θα είναι ο Andrei Kirilenko, ενώ από κοντά τον ακολουθεί ο Carlos Boozer. Δυνατός παίκτης και με καλή αίσθηση του χώρου είναι ο Mehmet Okur. Βασική λεπτομέρεια για την ομάδα της Utah είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Τέλος, πολλά κρίνονται από την προσφορά του rookie Deron Williams.

Δυνατό - Αδύνατο σημείο

Υπάρχουν λύσεις στον επιθετικό τομέα, αλλά υπολειτουργεί αμυντικά. Το να μείνουν έξω από τα playoffs για τρίτη σερί περίοδο, δεν θεωρείται απίθανο, αφού η απουσία παικτών-στυλοβατών όπως για παράδειγμα οι "διόσκουροι" Karl Malone-John Stockton, είναι παραπάνω από ορατή.

Το αστέρι

O Andrei Kirilenko είναι αυτός που βάζει τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα. Η απουσία του πέρυσι στο πιο κρίσιμο σημείο, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, στέρησε από την ομάδα του μία εν γένει καλύτερη παρουσία. Διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισμα, ενώ ο σωματότυπος του τον βοηθάει να πάρει καλή θέση στην ρακέτα.

Πρόβλεψη

Αν καταφέρουν να βρεθούν στα playoffs, σημαίνει ότι θα έχουν... ξορκίσει το κακό. Εχουν τις δυνατότητες να μην σταματήσουν στην κανονική περίοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK