Βαλίτσες για Θεσσαλονίκη

Προς Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να ταξιδέψουν τεχνική ηγεσία και παίκτες του Κολοσσού. Αλλωστε, το Σάββατο το απόγευμα στο Ιβανώφειο αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή, στο πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα.

Βαλίτσες για Θεσσαλονίκη
Με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να ταξιδέψουν τεχνική ηγεσία και παίκτες του Κολοσσού. Αλλωστε, το Σάββατο το απόγευμα στο Ιβανώφειο αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή, στο πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Μαρούσι, στόχος του ταξιδιού δεν είναι άλλος από τη νίκη, η οποία θα καλύψει την απώλεια των εντός έδρας βαθμών.

Συμπεράσματα παράλληλα θα βγουν για την αγωνιστική κατάσταση των Φαλέκα, Μπράσγουελ και Σούλη, οι οποίοι ενσωματώθηκαν τελευταίοι στην προετοιμασία των "θαλασσί". Για να επιτευχθεί εξάλλου το διπλό μέσα σε μια παραδοσιακή έδρα όπως το Ιβανώφειο χρειάζεται η βοήθεια όλων.

Για το συγκεκριμένο ματς, ο Γιώργος Πανταζόπουλος τόνισε: " Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε κάτι καλό. Αν μπορέσουμε να κερδίσουμε, θα είναι διπλή νίκη για τον Κολοσσό, διότι θα έχουμε καλύψει και την εντός ήττα από Μαρούσι. Στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής δεν παίξαμε καλά, όμως δουλέψαμε τούτη την εβδομάδα και νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να φύγουμε νικητές από τη Θεσσαλονίκη ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK