Βασιλακόπουλος: "Εισηγήθηκα να δοθεί χωρίς ψήφο στη Λιθουανία η διοργάνωση"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Λιθουανία, το μπάσκετ της και τον Άρβιντας Σαμπόνις ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Βασιλακόπουλος: "Εισηγήθηκα να δοθεί χωρίς ψήφο στη Λιθουανία η διοργάνωση"
Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας και επίτιμος πρόεδρος της Fiba Europe καλωσόρισε τον θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ και τους Λιθουανούς αντιπροσώπους, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του για την διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ 2011.

" Είναι μια πολύ ευχάριστη στιγμή να παρουσιάζω την αντιπροσωπεία των φίλων της Λιθουανίας, που έχουν μαζί τους ως επικεφαλής έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχει αναδείξει το παγκόσμιο μπάσκετ, τον Άρβιντας Σαμπόνις, που τυχαίνει να είναι πολύ καλός μου φίλος.

Ως πρόεδρος της FIBA Europe είχα εισηγηθεί να δοθεί η διοργάνωση του 2011 χωρίς ψήφο στη Λιθουανία. Υποψήφιες ήταν η Ισπανία, η Πολωνία και η Λιθουανία και εισηγήθηκα να αναλάβουν με τη σειρά αυτή τις τελευταίες διοργανώσεις λόγω του βαθμού ετοιμότητας. Πληροφορήθηκα πως το γήπεδο στο Κάουνας είναι στο τελικό του στάδιο και είναι πάρα πολύ όμορφο.

Η Λιθουανία είναι μία πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα χώρα, οι κάτοικοι της οποίας λατρεύουν την Ελλάδα. Έχουμε πολλά κοινά σημεία κι όσοι επιχειρήσουν να είναι κοντά στην Εθνική ομάδα θα ζήσουν όμορφες στιγμές, γιατί ο λιθουανικός λαός αγαπά το μπάσκετ και την Ελλάδα.

Καλώ τους Έλληνες φιλάθλους να είναι κοντά μας σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Ο Ηλίας Ζούρος πήρε το πρωτάθλημα σε επίπεδο συλλόγων, ελπίζω να πάρει και το πρωτάθλημα σε επίπεδο εθνικών ομάδων, κι ας στενοχωρήσω τους φίλους μου τους Λιθουανούς





", ήταν τα λόγια του Γιώργου Βασιλακόπουλου.



News 24/7

24MEDIA NETWORK