Απίθανη στιγμή: Βασιλιάς ο Ντόντσιτς, τον πήγαν... σηκωτό στο βάθρο!

Ο βενιαμίν της Σλοβενίας αποθεώθηκε μ' έναν απρόσμενο τρόπο από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον κουβάλησαν στα χέρια προκειμένου να παραλάβει το μετάλλιο του.

Απίθανη στιγμή: Βασιλιάς ο Ντόντσιτς, τον πήγαν... σηκωτό στο βάθρο!

Θα μπορούσε να φτάσει κουτσαίνοντας ως το βάθρο λόγω του τραυματισμού του στον αστράγλο. Παρόλα αυτά οι συμπαίκτες του στη Σλοβενία δεν τον άφησαν. Δημιούργησαν ένα ανθρώπινο φορείο, τον πήραν ξαπλωτό στους ώμους και τον μετέφεραν μέχρι το σημείο που θα γινόταν η απονομή στους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο μικρός ήταν εξ αυτών που τους κουβάλησε μέχρι στην κορυφή του Ευρωμπάσκετ και ήταν η σειρά των υπολοίπων να του το ανταποδώσουν...

Μια σπάνια, αλήθεια, σκηνή...

Slovenia's carry Slovenia's Luka Doncic, who was injured, after defeating Serbia in their Eurobasket European Basketball Championship final match in Istanbul, Sunday, Sept. 17. 2017. (AP Photo/Emrah Gurel)
Slovenia's carry Slovenia's Luka Doncic, who was injured, after defeating Serbia in their Eurobasket European Basketball Championship final match in Istanbul, Sunday, Sept. 17. 2017. (AP Photo/Emrah Gurel) AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK