"Βόμβα" Ολυμπιακού με Ζωή Δημητράκου!

Το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού στο γυναικείο μπάσκετ είναι έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση της Ζωής Δημητράκου.

"Βόμβα" Ολυμπιακού με Ζωή Δημητράκου!

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πρωταγωνιστήσει και στο γυναικείο μπάσκετ και σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ετοιμάζεται να κάνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού. Ο λόγος για τη Ζωή Δημητράκου, η οποία είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από μία πλούσια καριέρα στο εξωτερικό και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

"Βόμβα" Ολυμπιακού με Ζωή Δημητράκου!

Η 29χρονη φόργουορντ (25 Μαϊου 1987) μεγάλωσε στην Καλαμαριά, ασχολήθηκε με την κολύμβηση για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά λόγω προβλημάτων υγείας μεταπήδησε μετά από 7 χρόνια στο μπάσκετ. Ξεκίνησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στη συνέχεια στον Μέγα Αλέξανδρο, στον Πανιώνιο, στο Παλαιό Φάληρο και από το 2010 έκανε το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό παίζοντας σε Ισπανία (Σεντίς), Γαλλία (Αΐξ αν Προβάνς, Σαρβίλ Μεζιέ, Μπουρζ), Τουρκία (Καϊσερί Κάσκι) και αισίως Ρωσία (Ναντζέζντα Όρενμπουργκ).

"Βόμβα" Ολυμπιακού με Ζωή Δημητράκου!

Το highlight της καριέρας της ήταν το 2009 όταν σε αγώνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σημείωσε 49 πόντους, μάζεψε 18 ριμπάουντ, μοίρασε 10 ασίστ και είχε 12 κλεψίματα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK