Βρέθηκε άνθρωπος να σταματήσει τον Αντετοκούνμπο, αλλά θα το... μετανιώσει

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε σε ματς των Μπακς ύστερα από απουσία ενός αγώνα και πέτυχε ένα... εύκολο double-double κόντρα στη Τζαζ, χωρίς να καταφέρει όμως να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του (121-108). Δέχθηκε μάλιστα και ένα μπλοκ που δεν θα το ξεχάσει (VIDEO).

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts after making the go-ahead basket against Portland Trail Blazers during the second half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 21, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Tom Lynn)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo reacts after making the go-ahead basket against Portland Trail Blazers during the second half of an NBA basketball game Saturday, Oct. 21, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Tom Lynn) AP PHOTO/TOM LYNN

Τι να κάνουν και οι Μιλγουόκι Μπακς όταν η Γιούτα Τζαζ πετύχαινε τρίποντα με όποιο τρόπο ήθελε; Η ομάδα της Γιούτα έκανε ρεκόρ τριπόντων με τα 18 που σημείωσε, και πέτυχε την 16η σερί εντός έδρας νίκη επί των "ελαφιών" (121-108).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έλειπε στο προηγούμενο ματας, προκειμένου να ξεκουράσει το δεξί του γόνατο (το ίδιο που είχε χτυπήσει και στην προετοιμασία της Εθνικής), επέστρεψε και πέτυχε 27 πόντους με 10/18 σουτ και 7/9 ελεύθερες βολές, μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ.

Όμως είχε και μια φάση που δεν θα ξεχάσει εύκολα. Δέχθηκε ένα μπλοκ από τον Ντέρικ Φέιβορς την ώρα που πήγαινε να καρφώσει και... σωριάστηκε στο έδαφος. Σίγουρα κάτι που σπάνια βλέπεις από τον Greek Freak. Τόσο σπάνια που ασχολήθηκαν και οι Αμερικάνοι με τη συγκεκριμένη φάση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK