Βρήκε "5άρι"

Βρήκε "5άρι"
Αναμενόμενο ήταν πως μετά την παραμονή του Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, το Μαρούσι θα κινείτο για την απόκτηση ενός ξένου σέντερ, ικανό να πλαισιώσει το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων", υπό τις κατευθύνσεις του τεχνικού τιμ, δεν άργησε να ανακαλύψει τον στόχο της αρχίζοντας άμεσα τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Πρόκειται για τον Αμερικανό Τζάρεντ Χόμαν, ο οποίος αποφοίτησε φέτος από το Αϊόβα Στέιτ έχοντας κατά την τελευταία χρονιά του 13.6 πόντους (μ.ο) σε 31 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Ο 23χρονος σέντερ έχει -σε πρώτη βάση- αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κατατεθεί και στο Μαρούσι περιμένουν πλέον το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα έχει στη διάθεσή του ένα "5άρι" με έφεση στα αμυντικά καθήκοντά. Είναι εξαιρετικός μπλοκέρ (εκ καλύτερων στην ιστορία του Αϊόβα), ενώ είναι επίσης πολύ καλός ριμπάουντερ. Στα αρνητικά συγκαταλέγεται η ευκολία με την οποία υποπίπτει σε φάουλ, αφού μπαίνει δυνατά στις περισσότερες φάσεις. Κάτι άλλωστε που του είχε επισημανθεί κατά καιρούς από τους τεχνικούς του στο πανεπιστήμιο.

Ολοκληρώθηκε του Δέσπου

Στο δυναμικού του Αμαρουσίου ανήκει από την Κυριακή ο Δημήτρης Δέσπος. Ο 29χρονος σέντερ, αν και συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας στο Μέτσοβο, δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, καθώς αναμένονταν τα αποτελέσματα των εργομετρικών τεστ. Ωστόσο, αφού πρωτίστως το ιατρικό επιτελείο των "κιτρινόμαυρων" έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτησή του, ο Δέσπος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο (1+1+1).

" Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω και μάλιστα σε μια ομάδα που αποτελεί πρότυπο . Είναι για μένα η καλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσα να περιμένω μετά την περιπέτεια που πέρασα" ήταν τα λόγια του Δέσπου μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK