ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαμόγελα για Ράιτ και Γκίντενς

Iκανοποιημένοι από την εμφάνιση των Ρασάντ Ράιτ και Τζέι Αρ Γκίντενς στο ματς με την Ρίγα έμειναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Χαμόγελα για Ράιτ και Γκίντενς

Οι δύο Αμερικανοί είχαν αμφισβητηθεί έντονα τον τελευταίο καιρό, ωστόσο παρά την ήττα από τη λετονική ομάδα, απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν στο “δικέφαλο”.

Εξάλλου, οι άνθρωποι του θεσσαλονικιώτικου συλλόγου περιμένουν τον Σούλη Μαρκόπουλο, προκειμένου να καθοριστεί η “γραμμή” στα μεταγραφικά ζητήματα. Αυτά είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε μια συνεχή έρευνα αγοράς για ένα σουτέρ και έναν ψηλό. Ως γνωστόν, πάντως, δεν υπάρχει η ευχέρεια να γίνουν πολλές αλλαγές, εξαιτίας των οικονομικών της ομάδας.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του “δικεφάλου” στην Θεσσαλονίκη (σ.σ. τα ξημερώματα της Πέμπτης) και αφού υπάρξει η σχετική συνάντηση των Μαρκόπουλου, Σταυρόπουλου και Ζουρνατσίδη.

Αναφορικά με το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, στον ΠΑΟΚ επισημαίνουν πως συνεχίζονται οι συζητήσεις και πλέον περιμένουν τον Έλληνα εκπρόσωπό του να μιλήσει με τον Aμερικανό εκπρόσωπό του.

Εξάλλου, οι άνθρωποι του “δικεφάλου” είχαν ακόμη ένα διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης (16/11), προκειμένου να συζητήσουν για διάφορα ζητήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK