Ξανά από την αρχή

Ξανά από την αρχή
Το προηγούμενο Σάββατο ο Αρης παρουσίασε ως τελειωμένη τη μεταγραφή του Μπλάκνεϊ ωστόσο από τις εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας φάνηκε ότι οι διοικούντες τους κίτρινους βιάστηκαν πολύ. Ο παίκτης πολύ δύσκολα θα τεθεί κάτω από τις οδηγίες του Ηλία Ζούρου αφού έτσι και αλλιώς η προθεσμία που του έχει δώσει ο Αρης τελειώνει.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής των Θεσσαλονικέων είναι υποχρεωμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις για το θέση του πλέι μέικερ και το ψάξιμο πλέον θα αρχίσει από την αρχή. Ο Ζούρος έχει στρέψει την προσοχή του κυρίως στην αμερικανική αγορά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης εξάλλου έφθασε στην Θεσσαλονίκη από την Μόσχα, με ενδιάμεσο σταθμό την Βουδαπέστη, ο Νικολάι Πάντιους με την οικογένειά του. Ο Ρώσος διεθνής, παρά την κούραση του ταξιδιού, πήγε κατευθείαν στο γήπεδο και συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση, αφού πρώτα είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ηλία Ζούρο.

Τέλος, έτοιμο είναι το πρόγραμμα του Άρη αναφορικά με το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, που περιλαμβάνει σημαντικά φιλικά παιχνίδια επί Ιταλικού εδάφους. Η ομάδα αναχωρεί στις 15/9 για το Μιλάνο και από εκεί, θα μεταβεί οδικώς στην Μπρέσια

Στις 16/9 ξεκινάει του τουρνουά «Λομπαρντία», με τον Άρη να αντιμετωπίζει στις 21.00 την Παβία ενώ την επομένη, στις 17/9, θα αγωνιστεί στον μικρό ή τον μεγάλο τελικό ( 19.00 ή 21.00) με μια εκ των Καντού ή Λιέγης. Με την ολοκλήρωση του τουρνουά, η ομάδα θα αναχωρήσει στις 18/9 για το Μπόρμιο, όπου έχει προγραμματίσει μια σειρά πολύ δυνατών φιλικών παιχνιδιών. Στις 19/9 με αντίπαλο την Αζόφμας Μάριουπολ, στις 20/9 με την Ουράλ Γκρέιτ και στις 21/9 με την Ούλκερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK