Xάτζατζ: "Χαρά μου που ήρθα"

Xάτζατζ: "Χαρά μου που ήρθα"
Ο Ντρορ Χάτζατζ βρίσκεται στην Αθήνα και δηλώνει χαρούμενος που ήρθε να αγωνιστεί στην χώρα των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Ισραηλινός πλέι μέικερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ και ήδη άρχισε προπονήσεις με την ΑΕΚ . Ο Χάτζατζ μίλησε στο aekbc.gr για τα όνειρα του με την Eνωση, τη χώρα μας και το Ευρωμπάσκετ.

Ντρορ ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ελλάδα;

"Νοιώθω όμορφα, έχω μεγάλες προσδοκίες για τη φετινή χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό που ήρθα σε μια τέτοια ομάδα, από τη στιγμή που όλοι ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ δυνατό, ιδιαίτερα δύσκολο και μέσα από αυτό μπορείς να κάνεις κάτι μεγάλο".

Τι ξέρεις για την Ελλάδα και τη νέα σου ομάδα;

"Εχω έρθει δύο φορές με την Χάποελ. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη με επιτυχίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αποτελεί τιμή να αγωνιστώ σε μια τέτοια ομάδα και εγώ έχω την ευκαιρία και θέλω να την εκμεταλλευτώ. Ξέρω ότι είμαστε νέα ομάδα, ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι και καλό γιατί υπάρχει δίψα για διάκριση".

Το Ευρωμπάσκετ πέρασε την ιστορία, τι σου έμεινε από το Βελιγράδι;

"Μου έμεινε η πρόκριση στους αγώνες μπαράζ που μας έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα προημιτελικά. Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι η χαρά μου που θα αγωνιστώ στη χώρα των πρωταθλητών Ευρώπης. Η Ελλάδα κατέκτησε το τρόπαιο δίκαια γιατί έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ και ιδιαίτερα στην άμυνα ήταν τρομερή".

Και μια ευχή για το τέλος…

"Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά, και ελπίζω οι φίλαθλοι μας να έρθουν δίπλα μας γιατί τους έχουμε περισσότερο ανάγκη από ότι φαντάζονται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK