Ξένος για την Ευρωλίγκα

Ξένος για την Ευρωλίγκα
Οι εντυπώσεις δεν αρμόζουν στους πρωταθλητές. Ορθά κοφτά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε στην διοίκηση του Παναθηναϊκού πως δεν πρόκειται η ομάδα του να μπει στο επικοινωνιακό παιχνίδι που φαίνεται να καταλήγει υπέρ του Ολυμπιακού. Στην συζήτηση με τους ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ επιβεβαιώθηκε η ανάγκη για μία ακόμα προσθήκη αλλά με προοπτική ευρωλίγκας και χωρίς πίεση.

Η επιλογή έχει γίνει και αναζητείται ένας γκαρντ/φόργουορντ στο στυλ του Ρόντνεϊ Μπιούφορντ αλλά με το σουτ του Τρέισι Μάρεϊ. Ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του συγκεκριμενοποίησαν την εικόνα του μετεγγραφικού στόχου. Απομένει μία λεπτομέρεια: να βρεθεί ο παίκτης. Κατά την διάρκεια του Ευρωμπάσκετ ο Ζοτς είχε ανάψει το πράσινο φως για την περίπτωση του Κέισι Τζέικομπσεν ήταν όμως γνωστό από τότε πως ο 25χρονος φόργουορντ των Χόρνετς θα περιμένει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου το ΝΒΑ. Τα χρήματα που θα πάρει είναι λιγότερα, αν βρει συμβόλαιο στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ, από τα 400.000 ευρώ που διαθέτουν οι πρωταθλητές.

Σε ότι αφορά στην έναρξη των αγώνων, η αναμέτρηση με τον άγνωστο Ηρακλή στο Ιβανώφειο για το κύπελλο, μεταφράζεται σε ανάγκη για γρήγορη κι εύκολη νίκη ώστε να παραμείνουν κρυφά κάποια από τα χαρτιά του νέου Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK