Ξέσπασε με καρφί κατά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Μπαρτζώκας!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σκόραρε μόνο από τη γραμμή των βολών σε όλη την τρίτη περίοδο κόντρα στην Χίμκι και αυτό έκανε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αγανακτήσει! Διαβάστε τι είπε...

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ρωσικός "εμφύλιος" βρήκε την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη να επικρατεί με 79-68 της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο το ματς είχε και... τρίτο ημίχρονο, με τον προπονητή των φιλοξενουμένων να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα.

Συγκεκριμένα για το απίστευτο στατιστικό που συνόδευσε την "αρκούδα" σε όλη την τρίτη περίοδο, διάστημα στο οποίο δεν είχε ούτε μία εύστοχη προσπάθεια εντός πεδιάς (0/2 δίποντα, 0/4 τρίποντα) και σκόραρε ΜΟΝΟ με βολές που είχε 14/16!

"Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη της. Ήμασταν ίσοι σε κάθε στατιστική κατηγορία, εκτός από εκείνη των βολών. Εκτέλεσαν τις διπλάσιες από εμάς κι αυτό μας δυσκόλεψε", τόνισε ο Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου, για να εξαπολύσει και νέα "δυνατή" ατάκα στη συνέχεια προς την αντίπαλο της ομάδας του:

"Στην τρίτη περίοδο έβαλαν 14 πόντους, όλους από τη γραμμή κι αυτή ήταν η διαφορά. Δεν θέλω να διαμαρτύρομαι για τους διαιτητές, πολλοί το κάνουν σε αυτή τη διοργάνωση και αυτό είναι πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK