Ξέσπασε σε λυγμούς ο Τζον Γουόλ (VIDEO)

Ο Τζον Γουόλ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Σέλτικς οδηγώντας τους Ουίζαρντς στη νίκη με 133-132, έχοντας 26 πόντους και 17 ασίστ στο ενεργητικό του. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα όμως ξέσπασε σε λυγμούς.

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Τζον Γουόλ (VIDEO)

Αφορμή για τη συγκινητική αντίδραση του Γουόλ αποτέλεσε ο θάνατος της Μίγια, ενός εξάχρονου κοριτσιού που έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Γουόλ είχε γνωρίσει το μικρό κορίτσι μέσω ενός κοινού γνωστού και να βοηθήσει τόσο οικονομικά, όσο και γνωρίζοντάς της την αγαπημένη της τραγουδίστρια, Νίκι Μινάζ.

" Αυτό το παιχνίδι είναι αφιερωμένο στη Μίγια. Είναι σκληρό να βλέπεις ένα μικρό παιδί να παλεύει με την καρδιά του απέναντι στον καρκίνο και να μην μπορεί να τον νικήσει", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γουόλ. Η επόμενη ερώτηση, για το αν τον "άγγιξε" η μικρή, δεν απαντήθηκε καθώς ο σταρ του ΝΒΑ ξέσπασε σε κλάματα.

Λίγο αργότερα έγραψε στο Twitter: " Αν είχατε την ευλογία να γνωρίσετε τη Μίγια, θα ξέρατε πόσο ξεχωριστό κορίτσι ήταν. Είμαι θλιμμένος με την είδηση του θανάτου της, αλλά ξέρω πως πλέον είναι σε ένα καλύτερο μέρος. Κρατήστε την οικογένειά της στις προσευχές σας. Θα μου λείψει το φιλαράκι μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Μίγια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK