ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς άγχος αλλά με πάθος το Μαρούσι

Ένα ακόμη κάστρο καλείται να κατακτήσει το Μαρούσι.

Χωρίς άγχος αλλά με πάθος το Μαρούσι
Ένα ακόμη κάστρο καλείται να κατακτήσει το Μαρούσι. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου που έχει εντυπωσιάσει στο δεύτερο γύρο της Α1 αλλά και στα πλέι οφ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο
5ο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών στο ΣΕΦ και ψάχνει την υπέρβαση (βλέπε νίκη) που θα την
στείλει στον τελικό μετά από τέσσερα χρόνια.

Στην τελευταία προπόνηση πριν τη μεγάλη μάχη που έγινε την Τρίτη, ο Μαρκόπουλος δεν χρειάστηκε να πει πολλά στους παίκτες του. Εδειξε κάποια πράγματα πάνω στην τακτική, προετοίμασε τους παίκτες για μερικές έκτακτες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουν και κράτησε, όπως πάντα, χαμηλούς τόνους.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αμαρουσίου το τελευταίο τρίμηνο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς τόνισε: «Ας μην κρυβόμαστε ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί γιατί είναι μια ομάδα με προδιαγραφές πρωταθλητισμού και παραστάσεις Ευρωλίγκας και παίζει στην έδρα του όπου είναι πολύ δυνατός. Εμείς, από την άλλη, ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο θέλεις να νικήσεις. Φυσικά νιώθουμε υπερήφανοι που φτάσαμε σε ένα σημείο που κανείς δεν φανταζόταν και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας με αυτοπεποίθηση αλλά και σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο. Το σημαντικότερο είναι να μην αλλοιώσουμε την φυσιογνωμία μας. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και στο τέλος, ανεξάρτητα αν θα νικήσουμε ή αν θα χάσουμε να πάμε στο σπίτι μας χαρούμενοι για την προσπάθειά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ