ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς Καλάθη τα πρώτα ιατρικά τεστ

Σε ιατρικές εξετάσεις υποβάλλονται οι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, με μοναδικό απόντα τον Νικ Καλάθη που εξακολουθεί να αναζητεί ομάδα στο NBA.

Χωρίς Καλάθη τα πρώτα ιατρικά τεστ
INTIME SPORTS

Οι πρώτοι οκτώ διεθνείς οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις στο Metropolitan τη Δευτέρα ήταν οι Ίαν Βουγιούκας, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Παππάς, Στράτος Περπέρογλου, Γιώργος Πρίντεζης, και Κώστας Σλούκας.

Οι υπόλοιπο (Κώστας Βασιλειάδης, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Μάικ Μπράμος, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Σπανούλης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Αντώνης Φώτσης) θα πράξουν αναλόγως την Τρίτη (23/7).

Ο Νικ Καλάθης δεν έδωσε το “παρών” καθώς εξακολουθεί να αναζητεί ομάδα στο NBA με τους Γκρίζλις να είναι το φαβορί για την απόκτησή του και σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί την πρώτη μέρα της προετοιμασίας θα διαγραφεί από τα πλάνα του Αντρέα Τρινκιέρι.

Η Εθνική Ανδρών θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 09:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK