Πεδουλάκης: "Επιβάλλεται να επιστρέψει ο Διαμαντίδης!"

Ο Παναθηναϊκός τιμά τον Δημήτρη Διαμαντίδη με μεγάλο τουρνουά και ο Αργύρης Πεδουλάκης υποκλίνεται στο μεγαλείο του ανδρός. Απολύτως φυσιολογικά.

Πεδουλάκης: "Επιβάλλεται να επιστρέψει ο Διαμαντίδης!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αργύρης Πεδουλάκης και Δημήτρης Διαμαντίδης συνεργάστηκαν για κάτι περισσότερο από 18 μήνες, διάστημα πάντως αρκετό για να αναπτυχθεί σχέση αλληλοεκτίμησης.

Διαβάστε αυτά που λέει ο "Αρτζι" για το μεγάλο αρχηγό που κρέμασε τα παπούτσια του: "Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για ολόκληρο το σύλλογο, όχι μόνο για το τμήμα μπάσκετ. Και τούτο γιατί θα αποχαιρετίσουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει βγάλει αυτός ο σύλλογος. Και λέω πως είναι ο μεγαλύτερος όχι μόνο για τα αθλητικά του κατορθώματα, αλλά για την εν γένει συμπεριφορά του και για την προσήλωσή του στην ομάδα.

Ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει και να πάρει περισσότερα χρήματα, εκείνος προτίμησε να μείνει πιστός στην ομάδα και σε δύσκολες στιγμές. Νομίζω πως θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να αποχαιρετίσουμε έναν σπουδαίο αθλητή και έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, που βοήθησε το ελληνικό μπάσκετ και τον σύλλογό μας. Ελπίζουμε πως όταν ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα του θα είναι μέσα στο σύλλογο από κάποιο πόστο το οποίο εκείνος θα επιλέξει. Επιβάλλεται να γίνει αυτό"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK