Υπάρχει ομάδα που να θέλει τον Χεζόνια;

Μετέωρος στους Μάτζικ ο Μάριο Χεζόνια, αναζητείται ομάδα που θα μπορέσει να τιθασεύσει αυτόν και το πλούσιο ταλέντο του. Τι λένε στις ΗΠΑ για το μέλλον του 23χρονου Κροάτη.

Orlando Magic's Mario Hezonja, right, drives around Cleveland Cavaliers' Cedi Osman during the second half of an NBA preseason basketball game, Friday, Oct. 13, 2017, in Orlando, Fla. Cleveland won 113-106. (AP Photo/John Raoux)
Μάριο Χεζόνια AP PHOTO/JOHN RAOUX

Πήγε στο ΝΒΑ με πολλά (ανεπλήρωτα) όνειρα, πιστεύοντας πως η Μπαρτσελόνα και γενικότερα η Ευρώπη δεν τον χωρούν. Να όμως που 2,5 χρόνια μετά ο 23χρονος Κροάτης φόργουορντ βρίσκεται στο... απόλυτο μηδέν. Τόσο που οι Μάτζικ, η ομάδα που τον πίστεψε και τον έκανε ντραφτ-πικ στο Νο5, ψάχνουν τρόπο ν' απαλλαχθούν από την παρουσία του.

Η διορία που έχει το Ορλάντο ν' ανανεώσει το ρούκι συμβόλαιό του, ένα 5 εκατομμυρίων δολαρίων, εκπνέει στο τέλος της 31ης Οκτωβρίου και όλα είναι ανοικτά.

Οι... ευρωπαίοι Κινγκς των κουμανταδόρων Στογιάκοβιτς-Ντίβατς φαίνεται πως μπήκαν στο παιχνίδι της απόκτησής τους προσφέροντας τον Μαλάκι Ρίτσαρντσον και το πικ στο ντραφτ του 2018.

Το έγραψε και Αμερικάνος δημοσιογράφος στο twitter:

Ακόμη πάντως δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό.

Αν δεν, τότε ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να ψάχνει ο Χεζόνια επαγγελματική στέγη στην Ευρώπη μετά φυσικά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Και ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει αυτό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK