Υπέγραψε ο Νάντφεϊ

Αφού ο Αργύρης Πεδουλάκης εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή του Στεφάν Νάντφεϊ και ο τελευταίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ήταν θέμα ωρών να ανακοινωθεί η συμφωνία του με τον Πανελλήνιο.

Υπέγραψε ο Νάντφεϊ
Αφού ο Αργύρης Πεδουλάκης εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή του Στεφάν Νάντφεϊ και ο τελευταίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ήταν θέμα ωρών να ανακοινωθεί η συμφωνία του με τον Πανελλήνιο. Την Τετάρτη, ο Σέρβος φόργουορντ (2.04) έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας ανήκοντας πλέον επισήμως στο δυναμικό των Ολυμπιονικών.

Παρά το -σχετικά- νεαρό της ηλικίας του (26 χρόνων), πρόκειται για έναν φόργουορντ με αρκετές εμπειρίες στα ευρωπαϊκά παρκέ. Εκτός από ομάδες της πατρίδας του (Μπεομπάνκα, Ραντνίτσκι, Παρτιζάν) δοκίμασε την τύχη του για τρία χρόνια στο ρωσικό πρωτάθλημα. Τα δυο πρώτα αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Ουράλ Γκρέιτ και εν συνεχεία για την Ούνιξ Καζάν.Στα των ατομικών διακρίσεών του πως το 2000 ψηφίστηκε στη Σερβία ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της περιόδου.

Στα των αγωνιστικών, στη διάθεση του "Άρτζι" τέθηκε ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, αντίθετα με τον Γιώργο Μασλαρινό, ο οποίος δύσκολα θα ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK