Yπέγραψε στην Κίνα ο Μαυροκεφαλίδης

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποδέχθηκε τη δελεαστική πρόταση των Κινέζων και θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Ασία. Εκπληκτικό το ποσό που θα εισπράξει.

Yπέγραψε στην Κίνα ο Μαυροκεφαλίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ούτε ΑΕΚ, ούτε, Παναθηναϊκός, ούτε Γαλατασαράι, ούτε... Ευρώπη! Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είπε το ναι στους Κινέζους και το 2016 θα τον βρει να αγωνίζεται στην Ασία. Στην Χρονιά του Πιθήκου στην κίνα, ενός ζώου που είναι γνωστό και ως «Red Fire Monkey»...

Την είδηση αποκάλυψε αρχικά ο Ισραηλινός Ντέιβιντ Πικ μαζί με το... μυθικό ποσό που του προσφέρει η κινέζικη ομάδα. Άλλωστε, μεταξύ μας, ποιος θα μπορούσε να πει εύκολα όχι σε μία πρόταση για συμβόλαιο 200.000 δολαρίων το μήνα; Ο Ελληνας φόργουορντ αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση και να γίνει μέλος του κινέζικου πρωταθλήματος με το αζημίωτο.

Χωρίς να έχουν διαρρεύσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του και με δεδομένο πως το κινέζικο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται τέλος Μαρτίου, ο Μαυροκεφαλίδης αν το εξαντλήσει θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 800.000 δολάρια ενώ ι μετά θα έχει δικαίωμα για μεταγραφή στην Ευρώπη ακόμη και στην Ελλάδα (όπως συνηθίζουν αρκετοί Αμερικανοί και NBAer που πάνε για τα λεφτά στην Κίνα και τον Μάρτιο βγαίνουν ελεύθεροι στην αγορά για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα)

Μετά το καλοκαιρινό του διαζύγιο με την ΑΕΚ, ο Μαυροκεφαλίδης κυκλοφορούσε ελεύθερος και ωραίος. Ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό όταν ανέλαβε ο Τσάβι Πασκουάλ, φλέρταρε ξανά με την ΑΕΚ, προτάθηκε στην Γαλατασαράι αλλά καμία από αυτές τις ομάδες μπορούσε να συναγωνιστεί τους Κινέζους.

Σύμφωνα με μανατζερικές πηγές ο Έλληνας άσος υπέγραψε το συμβόλαιό του με την νέα του ομάδα του και τα επόμενα 24ώρα όταν θα ταξιδέψει στην Κίνα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK