Υπέγραψε στον Άρη, χωρίς τον... Άρη

Του είπαν πως του χρόνου θα παίξει στον Άρη και το πίστεψε. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;

Υπέγραψε στον Άρη, χωρίς τον... Άρη

Ο Ρασίντ Μουρ πολύ θα ήθελε να έχει υπογράψει στον Άρη και ν' αρχίσει από την Ελλάδα την επαγγελματική καριέρα του. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική.

Αν και ο ίδιος δήλωσε στην ιστοσελίδα "citizensvoice" πως " αυτή η ευκαιρία ήταν πολύ καλή για να την προσπεράσω και γι' αυτό την αποδέχθηκα", η απόσταση από την πραγματικότητα είναι όση από τη Θεσσαλονίκη στο... Ιστ Στράουντσμπεργκ της Πενσιλβάνια. Εκεί που ο Μουρ σπούδαζε τα προηγούμενα χρόνια με καλά (ομολογουμένως) νούμερα.

Διότι, παρά τις εκτενείς πληροφορίες που δίνονται στο δημοσίευμα για την ελληνική ομάδα (χρώματα, σήμα, θέση στην κανονική περίοδο, Κάμινγκς), πρόκειται για ένα παραμύθι χωρίς δράκο. Ο Άρης ουδέποτε ασχολήθηκε με τον αριστερόχειρα φόργουορντ, ούτε τον είδε και τον εντόπισε στο youtube, όπως αναφέρεται στο ίδιο άρθρο. Είναι ακόμη μια μανατζερική ιστορία γι' αγρίους, ακόμη μία προσπάθεια επιτήδειων να παίξουν με το όνειρο παιδιών να βρουν δουλειά στην Ευρώπη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με τον Άρη, ούτε μάλλον η τελευταία. Γι' αυτό και οι "κίτρινοι" έχουν, εδώ και μια 2ετία, πάρει τα μέτρα τους έχοντας φτάσει μέχρι και στη FIBA με σχετική επιστολή τους (Μάιος του 2015).

Στο τέλος θα στήσουν και όλη την ομάδα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK