Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Γιαννουζάκος

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Γιαννουζάκος
O Oλυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Γιώργου Γιαννουζάκου. Ο παίκτης έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής και το απόγευμα παρακολούθησε την προπόνηση της νέας του ομάδας.

Σχετικά με την μεταγραφή του στους Κυπελλούχους Ελλάδας ο Γιαννουζάκος δήλωσε: " εν υπάρχουν πολλά λόγια να πούμε για αυτήν την ομάδα. Είναι για μένα, αν όχι η καλύτερη, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μεγάλη τιμή για οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα και δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και προσδοκώ να πάνε όλα καλά τόσο για μένα όσο και για την ομάδα".

Το πρωϊ του Σαββάτου θα φθάσει εκτός απρόοπτου στηνν Ελλάδα ο Μαρκ Μπράντκε, το μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού από την Αυστραλία. Τη Δευτέρα θα αρχίσουν προπονήσεις οι Νιγκακμπάτζε και Ζεβροσένκο που συμμετείχαν με τις εθνικές των χωρών τους στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ. Τελος, ο Ολυμπιακός δίνει την Τετάρτη σημαντικό φιλικό με τη Βίρτους στη Μπολόνια. Το επόμενο Σάββατο, η ομάδα του Σούμποτιτς θα αντιμετωπίσει σε νέα φιλική αναμέτρηση το Μαρούσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK