Υπερατλαντική η Ευρωλίγκα

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ούτε δευτερόλεπτο από την διοργάνωση της Ευρωλίγκα, αλλά αυτή την ευκαιρία θα την έχουν στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Μετά από συμφωνία που επήλθε μεταξύ του ΝΒΑ TV και της Uleb, η διοργάνωση της Ευρωλίγκα θα μεταδίδεται στην Αμερική και σε 41 χώρες ακόμα.

Υπερατλαντική η Ευρωλίγκα
Στα χνάρια του ΝΒΑ περπατά πλέον η Ευρωλίγκα. Την στιγμή που στην Ελλάδα δεν έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε αγώνες της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η Uleb ήρθε σε μια σημαντική συμφωνία με το επίσημο κανάλι του ΝΒΑ και έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορούν στην Αμερική και σε 41 χώρες ακόμα να βλέπουν και αγώνες της Ευρωλίγκα.

Το ΝΒΑ TV μέσω του δικτύου Time Warner Cable Cox θα μεταδίδει κάθε εβδομάδα το κυριότερο παιχνίδι της αγωνιστικής σε μαγνητοσκόπηση, ενώ θα μεταδώσει και το φάιναλ φορ που θα γίνει στο Ισραήλ στις 29 Απριλίου και 1 Μαίου.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο υπεύθυνος μαρκετινγκ της Ευρωλίγκα, Μάρσαλ Γκλίκμαν δήλωσε εμφανώς ευχαριστημένος: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, μετά το ΝΒΑ φυσικά θα μεταδίδεται και στις ΗΠΑ. Με τόσους καλούς Ευρωπαίους παίκτες να παίζουν στο ΝΒΑ, νομίζω ότι ο κόσμος θα θέλει να δει από κοντά από πού προέρχονται αυτοί οι παίκτες».Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του ΝΒΑ ΤV, Στιβ Χερμπστ τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την συμφωνία αυτή. Μπορεί να θεωρούμαστε το καλύτερο κανάλι του αθλήματος παγκοσμίως αλλά είναι υπέροχο που θα προσφέρουμε αγώνες από τον υπόλοιπο πλανήτη».

Η συμφωνία μεταξύ Uleb και Ευρωλίγκα προβλέπει ότι το καλύτερο ματς της αγωνιστικής θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 13.00 το μεσημέρι σε μαγνητοσκόπηση και την Τετάρτη σε επανάληψη, ενώ θα μεταδώσει και το φάιναλ φορ του Τελ Αβιβ που θα γίνει στις 29 Απριλίου και 1 Μαίου, αλλά από το ίδιο το ΝΒΑ TV

News 24/7

24MEDIA NETWORK