Υπό τη σκιά του χρυσού

Από το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ, στην ελληνική "πεζή" πραγματικότητα. Ύστερα από μερικές ημέρες ξεκούρασης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε και πάλι στα παρκέ ξεκινώντας προπνήσεις με το Μαρούσι.

Υπό τη σκιά του χρυσού
Από το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ, στην ελληνική "πεζή" πραγματικότητα. Ύστερα από μερικές ημέρες ξεκούρασης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε και πάλι στα παρκέ. Όχι για οδηγήσει την Εθνική ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης αλλά προκειμένου να αναλάβει τα ηνία του Αμαρουσίου.

Τη Τρίτη είχε την πρώτη -φετινή- επαφή του με τους παίκτες, από τους οποίους ζήτησε προσήλωση στη σκληρή δουλειά ούτως ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα. " Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για μια δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα χρονιά. Το σημαντικότερο είναι να μείνουμε αφοσιωμένοι και ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές και όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους ".

Θέλοντας να έχει μια καλύτερη άποψη για τη μέχρι τώρα δουλειά που έγινε στην προετοιμασία, αν και έχει παρακολουθήσει την ομάδα από κασέτες, ο Γιαννάκης θα κοουτσάρει τους κιτρινόμαυρους στη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ. Πρόκειται άλλωστε για την πρόβα-τζενεράλε πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο.
Στην αναμέτρηση της Τετάρτης θα πάρει μέρος και ο Αλέξης Κυρίτσης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο λόγω διαστρέμματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK