Υπόκλιση σε κόσμο, απορία για την διαιτησία

«Εκεί που μας χρωστάγανε, ζητάνε και τον…Καζλάουσκας». Η διαιτησία, η «πολιτική» των τριών διαιτητών στα περισσότερα σημεία του αγώνα εκτός από το τέλος, εξόργισε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά σκεπτόταν πολύ σοβαρά να στείλει επίσημη διαμαρτυρία για τον τρόπο διαιτησίας στο ντέρμπι με την Εφές Πίλσεν.

Υπόκλιση σε κόσμο, απορία για την διαιτησία
«Εκεί που μας χρωστάγανε, ζητάνε και τον…Καζλάουσκας». Η διαιτησία, η «πολιτική» των τριών διαιτητών στα περισσότερα σημεία του αγώνα εκτός από το τέλος, εξόργισε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά σκεπτόταν πολύ σοβαρά να στείλει επίσημη διαμαρτυρία για τον τρόπο διαιτησίας στο ντέρμπι με την Εφές Πίλσεν. Αντ’ αυτού έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ η κλήση της Ευρωλίγκα για απολογία του προπονητή Γιόνας Καζλάουσκας.

Η δήλωση του Λιθουανού «οι διαιτητές έβγαλαν εκτός αγώνα από την αρχή τον Έντνι. Και αυτό το έκαναν επίτηδες» προκάλεσε την αντίδραση. Η τελευταία κουβέντα του κρίθηκε ως ακραία και θα δώσει εξηγήσεις. Η ποινή του αναμένεται να είναι πρόστιμο και μάλιστα σχετικά μικρό.

Η νίκη τελικά ήρθε με την Εφές αλλά όχι μέσα στο παρκέ. Τέτοια παρουσία κόσμου δεν έχει ξαναδεί ελληνική ομάδα μόλις στον τρίτο της αγώνα στην φάση των πρώτων ομίλων και βέβαια το ΣΕΦ εδώ περίμενε χρόνια για να υποδεχθεί τέτοια μαζική προσέλευση. 11.000 κόσμος χωρίς ο αντίπαλος να είναι ο Παναθηναϊκός και χωρίς να παίζεται κάποιος τίτλος. Η ήττα χάλασε κάπως την γιορτή αλλά είναι προφανές ότι ο κόσμος ήρθε για να μείνει. Το πρώτο τεστ δίνεται την Κυριακή κόντρα στον Μακεδονικό.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Νίκος Χατζής δύσκολα θα επιστρέψει κόντρα στην ομάδα της Κοζάνης με δεδομένο ότι πρέπει να προφυλαχθεί για την αναμέτρηση με την Λιέτουβος Ρίτας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK