Ζεστός ο Ντάνκαν ενόψει πρεμιέρας

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τιμ Ντάνκαν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε 26 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ στη νίκη των πρωταθλητών με 101 -98 επί των Φιλαδέλφεια 76ers. Τα υπόλοιπα φιλικά της Παρασκευής (28/10)

Ζεστός ο Ντάνκαν ενόψει πρεμιέρας

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τιμ Ντάνκαν στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε 26 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ στη νίκη των πρωταθλητών με 101 -98 επί των Φιλαδέλφεια 76ers. Αξιος συμπαραστάτης του ο Τόνι Πάρκερ με 23 πόντους, ενώ για τη Φιλαδέλφεια, η οποία αγωνίστηκε και πάλι χωρίς τον Αλεν Αϊβερσον, ο Στίβεν Χάντερ σημείωσε 24 πόντους. Και οι δύο ομάδες ξεκινούν το πρωτάθλημα με εντός έδρας αγώνες, οι Σπερς υποδέχονται το Ντένβερ και οι 76ers το Μιλγουόκι.

Την έκτη νίκη τους σε 8 φιλικούς αγώνες πέτυχαν οι Λος Αντζελες Κλίπερς επικρατώντας με 94-92 των Σιάτλ Σουπερσόνικς. Για τους νικητές,ο Ράσαρντ Λιούις τελείωσε το ματς με 25 πόντους, 18 εκ των οποίων στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ από πλευράς Σόνικς ξεχώρισε ο Ρέι Αλεν με 19 πόντους.

Τους αγώνες προετοιμασίας ολοκλήρωσαν τόσο οι Φίνιξ Σανς όσο και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με την ομάδα του Φίνιξ να αναδεικνύεται νικήτρια στη μεταξύ τους αναμέτρηση με 97-92. Ο Σον Μάριον πέτυχε 22 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ και ο Τζέιμς Τζόουνς πρόσθεσε άλλους 21. Πρώτος σκόρερ του Γκόλντεν Στέιτ ήταν ο Τζέισον Ρίτσαρντσον με 22 πόντους.

Αλλη μία φιλική νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Ντάλας Μάβερικς επικρατώντας με 103-97 των Ντιτρόιτ Πίστονς. Ο Κιθ Βαν Χορν πέτυχε 22 πόντους, οι Ντιρκ Νοβίτσκι και Μαρκίς Ντάνιελς από 16 για τους Μαβς ενώ ο Ρίτσαρντ Χάμιλτον ηγήθηκε των σκόρερ των Πίστονς με 18 πόντους.

Οι JR Σμιθ και Μπόστιαν Νάχμπαρ ήταν για άλλη μια φορά οι πρωταγωνιστές για τους Νιου Ορλεανς Χόρνετς στη νίκη με 89-88 επί των Χιούστον Ρόκετς. Ο Σμιθ σημείωσε 18 πόντους, ο Σλοβένος άλλους 17. Για τους φιλοξενούμενους στην πόλη της Οκλαχόμα, τη νέα έδρα των Χόρνετς, Χιούστον Ρόκετς, οι 18 πόντοι του Ντέρεκ Αντερσον και οι 16 του Γιάο Μινγκ δεν ήταν αρκετοί για τη νίκη.

Ο Πο Γκσόλ με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ οδήγησε τους Μέμφις Γκριζλς στη νίκη με 99-84 επί των Ατλάντα Χοκς, που είχαν ως πρώτο σκόρερ τον "ρούκι", Σαλίμ Στουνταμάιρμε 13 πόντους. Τέλος, το δίδυμο Σακίλ Ο'Νιλ και Ντουέιν Γουέιντ έδρασε και πάλι και έδωσε στο Μαϊάμι τη νίκη με 104-90 επί των Ορλάντο Μάτζικ. Ο "Σακ" πέτυχε 19 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής ενώ ο Γουέιντ σταμάτησε στους 25.

News 24/7

24MEDIA NETWORK