ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζιάγκος: “Μην μου λέτε εμένα για πίεση”

Μετά την ήττα από τον Πανελευσινιακό στη Γούβα ο Βαγγέλης Ζιάγκος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό και τη δουλειά του. Υποστήριξε δε ότι η αποβολή του Ίνγκλις έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.

Ζιάγκος: “Μην μου λέτε εμένα για πίεση”

Ο κόουτς της ΑΕΚ τόνισε: ” Ξέραμε πως θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα διαφορετική από τις υπόλοιπες. Η ήττα αυτή επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία μας. Ξέραμε ότι η Ελευσίνα δεν θ’ αντιμετωπίσει το ματς σαν όλα τα άλλα. Κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε την ταυτότητά μας. Ξέρουμε πολύ καλά και ας κάνουν κάποιοι ότι το ξεχνούν κάτω από ποιες συνθήκες στήθηκε η ομάδα. Και φτάσαμε να λέμε για την παραμονή μετά από πέντε ματς. Αλήθεια είναι πάντως πως η ομάδα δυσκολεύεται να βρει ηρεμία, συνοχή και ρόλους. Και πρέπει να το καταλάβουμε καλά.

Δεχθήκαμε 48 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η αποβολή του Ίγκλις σε μια πολλή κρίσιμη χρονική στιγμή. Μας αποσυντόνισε, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Τα τρίποντα που πέτυχε η Ελευσίνα με τον Αθανασούλα που σε σκοτώνουν ψυχολογικά και σε συνδυασμό με την δική μας αστοχία, ειδικά στις βολές, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Στην ΑΕΚ η πίεση δεν λείπει ποτέ. Θα υπήρχε πίεση ακόμα και αν είχαμε τέσσερις νίκες. Μην μου λέτε εμένα για πίεση, ειδικά εμένα. Ξέρω καλά τι σημαίνει. Ο Κάιλς βρίσκεται σε άδεια από την ομάδα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK