Ζήσης ο κερδισμένος

Ο Νίκος Ζήσης και ο συνονόματος του Βετούλας πανηγύρισαν τη νίκη στην 4η αγωνιστικής της ιταλικής λίγκας που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Ζήσης ο κερδισμένος
Ο Νίκος Ζήσης και ο συνονόματος του Βετούλας πανηγύρισαν τη νίκη στην 4η αγωνιστικής της ιταλικής λίγκας που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Οι άλλοιδυο εκπρόσωποί μας (ο Κόμματος δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη) δεν τα κατάφεραν με το Διαμαντόπουλο πάντως να προσθέτει μια ακόμη θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Από τα βασικά "γρανάζια" της εκτός έδρας νίκης της Μπένετον επί της Τεράμο με 84-70 ήταν ο Νίκος Ζήσης. Ο διεθνής γκαρντ ξεκινώντας βασικός και αγωνιζόμενος για 26 λεπτά σημείωσε 9 πόντους με ικανοποιητικά ποσοστά ευστοχίας (2/5δ., 1/1τρ., 2/3β), ενώ είχε ακόμα 2 ασίστ.

Όσο και αν ο Γιώργος Διαμαντόπουλος προσπάθησε η Ροζέτο δεν κατόρθωσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Μιλάνο. Υπέκυψε στη ανωτερότητα της γηπεδούχου Αρμάνι με 76-70 γνωρίζοντας την τρίτη ήττα τηςσε τέσσερις αγώνες. Το "Κιτσάκι" σταμάτησε στους 16 πόντους (4/6δ., 2/4 τρ.) όντας δεύτερος σκόρερ της ομάδα του πίσω από τον Αμερικανό Αρμστρονγκ.

Μπορεί η Ούντινε να πέτυχε τη δεύτερη νίκη της, 75-68 επί της Ρέτζιο Εμίλια, όμως ο Νίκος Βετούλας δεν ήταν σε καλή βραδιά. Ο έμπειρος γκαρντ έμεινε άποντος σε 15 λεπτά συμμετοχής, καθώς στις τρεις προσπάθειες για τρίποντο δεν βρήκε στόχο.

Μέτρια και η εμφάνιση του Περικλή Δορκοφίκη στην εντός έδρας ήττα της Αβελίνο από τη Βίρτους Μπολόνια με 88-81. Ο τέως φόργουορντ του Ολυμπιακού, αν και κέρδισε χρόνο συμμετοχής (34 λεπτά) πέτυχε μόλις 3π (1/2τρ.), ενώ είχε και 2 ριμπάουντ.


News 24/7

24MEDIA NETWORK