Ζητείται 1 εκατομμύριο ευρώ

Ζητείται 1 εκατομμύριο ευρώ
Η νηνεμία στο στρατόπεδο της ΑΕΚ οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις διοικητικές ανακατατάξεις. Μετά την καταιγίδα της παραίτησης Φιλίππου φάνηκε να έρχεται ένα διάστημα ηρεμίας. Αυτή όμως η άπνοια είναι πολύ ανησυχητική καθώς οι παράγοντες της ερασιτεχνικής εξετάζουν με προσοχή την οικονομική κατάσταση την οποία προτίθενται να αναλάβουν.

Η αισιοδοξία και οι θετικές σκέψεις της ανάληψης του τμήματος μπάσκετ ακολουθούνται από μία πιο πρακτική προσέγγιση. Ο Γιάννης Φιλίππου τονίζει μεν πως ο φετινός προϋπολογισμός είναι απολύτως ισοσκελισμένος από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και κάποιες διαφημίσεις όμως φημολογείται ότι υπάρχει ένα διόλου ευκαταφρόνητο «άνοιγμα» λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό το ποσό αφορά σε υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν από οφειλές του 2004 και σίγουρα θα χρειαστεί να καλυφθεί.

Γι αυτό το λόγο αναζητείται ένας άνθρωπος ο οποίος να σταθεί κοντά στον Χρήστο Ζούπα να έχει μία ήσσονα οικονομική επιφάνεια προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια αν οι οφειλές ξεπεράσουν τους υπολογισμούς.Η διοίκηση της ερασιτεχνικής περιμένει να ολοκληρώσει την μεταβίβαση των μετοχών μέσα στην εβδομάδα και από εκεί και πέρα θα γίνει η πρώτη επαφή με τον Λευτέρη Κακιούση για να συζητηθούν διεξοδικά τα αγωνιστικά ζητήματα. Ο προπονητής της ομάδας αναμένεται να ζητήσει ένα μεγαλύτερο ποσό από τα 100.000 ευρώ της προηγούμενης διοίκησης ώστε να αποκτηθεί ο καλύτερος δυνατός πλέι μέικερ. Σε αυτό το σημείο θα κριθούν τα πάντα για την φετινή ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK