Ζητείται γκαρντ και πρόεδρος

Ζητείται γκαρντ και πρόεδρος
Ο Λευτέρης Κακιούσης δεν θέλει παίκτη. Δηλαδή θέλει να βρει τον καλύτερο δυνατόν Αμερικανό γκαρντ για να ενισχυθεί η ομάδα του, όμως το πρώτιστο ενδιαφέρον είναι το διοικητικό ξεκαθάρισμα. Λίγες ημέρες στην ΑΕΚ ήταν αρκετές για να τον κάνουν να καταλάβει πως χωρίς τον Γιάννη Φιλίππου ή κάποιο άλλο συμπαγές διοικητικό σχήμα, δεν υπάρχει παρόν. Σε συζητήσεις με τον γιο του νυν ιδιοκτήτη δεν βρέθηκε άκρη καθώς ακόμα καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να μεταπειστεί ο ισχυρός άνδρας και να βάλει πάλι χρήματα στην ΚΑΕ.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα το προπονητικό τιμ αναζητά παίκτη που να καλύπτει την θέση του πλέι μέικερ και του σούτιγκ γκαρντ. Πολλά πάντως θα κριθούν από την κατάσταση του Σπύρου Παντελιάδη και του Μιχάλη Πελεκάνου. Αν ο 27χρονος γκαρντ δείξει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντα του βασικού οργανωτή με την βοήθεια του Χάτζαζ και ο Πελεκάνος συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, τότε εξετάζεται η λύση ενός σούτιγκ γκαρντ για να τραβάει το σκορ και να καλύπτει την απουσία.

Δεν πρόκειται πάντως να υπάρξει βιασύνη ώστε να αγωνιστεί ο Αμερικανός στην πρεμιέρα του κυπέλλου κόντρα στην Πάτρα. Το κύπελλο δεν απασχολεί τον προπονητή όσο το πρωτάθλημα και η ευρωλίγκα. Όλα αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία αν δεν υπάρξει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και αυτό ζητάει ο Κακιούσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK