Ζήτησε 900.000 το χρόνο ο μάνατζερ του Σλούκα

Η μεταγραφική περίοδος αναμένεται "καυτή" για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς πολλοί παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να δοκιμάσουν την τύχη τους στο ΝΒΑ και άλλοι να βρουν καλύτερο συμβόλαιο στην Ρωσία και την Τουρκία. Η περίπτωση του Κώστα Σλούκα και η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, σίγουρα θα απασχολήσει φιλάθλους, μάνατζερ και δημοσιογράφους.

Ζήτησε 900.000 το χρόνο ο μάνατζερ του Σλούκα
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη με τη διοίκηση της ομάδας έχει γίνει. Στην πρώτη επαφή, η πλευρά του Κώστα Σλούκα ήταν αυτή που άρχισε τις διαπραγματεύσεις, με το ποσό των 900.000 ευρώ να πέφτει στο τραπέζι.

Στο άκουσμα της συγκεκριμένης πρότασης, οι παράγοντες του Ολυμπιακού ξαφνιάστηκαν, διότι θεώρησαν το ποσό υπέρογκο για ετήσια αμοιβή στο νέο συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ.

Με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα, η ομάδα του Πειραιά προφανώς και δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή την απαίτηση και μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα θα αρχίσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες θα προσφέρει στον Σλούκα το ίδιο συμβόλαιο με αυτό του Βαγγέλη Μάντζαρη, το οποίο αγγίζει τις 600.000 ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με άλλες πηγές που προέρχονται κυρίως από Τούρκους δημοσιογράφους, "μεγάλη" ομάδα της χώρας έχει προσεγγίσει ήδη τον μάνατζερ του Σλούκα, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες αποδοχές να αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ.

Σίγουρα θα μετρήσει και η επιθυμία του παίκτη για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, όμως ο ίδιος δεν έχει αποκλείσει τίποτα, κατά δήλωσή του αν και η ουσία είναι ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από το "λιμάνι":

"Ο πρώτος στόχος είναι να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι το πρώτο μου μέλημα είναι το να συζητήσω πρώτα με την ομάδα και να μείνω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Το σίριαλ της ανανέωσης συμβολαίου του 25χρονου γκαρντ με τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια, καθώς και ομάδες της Ρωσίας "καλοβλέπουν" Έλληνες που αγωνίζονται στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK