Ζήτησε τη φανέλα του Γουέιντ, όχι του Λεμπρόν

Η πορεία τους (στους Χιτ) παράλληλη, η καριέρα τους εντελώς διαφορετική, ο σεβασμός όμως του ενός προς τον άλλον αδιαπραγμάτευτος.

Ζήτησε τη φανέλα του Γουέιντ, όχι του Λεμπρόν
AP PHOTO/TONY DEJAK

Συνυπήρξαν στο Μαϊάμι από το καλοκαίρι του 2003 μέχρι αυτό του 2016! Κοινή πορεία 13 χρόνων που δεν διαγράφεται επειδή έκτοτε είναι αντίπαλοι στο παρκέ.

Ο Ουντόνις Χάσλεμ είναι ο παλιότερος παίκτης στους Χιτ και ο μόνος του ρόστερ που απέμεινε από την πρωταθληματική ομάδα του 2013. Μια φιγούρα που έχει συνδεθεί μονάχα με την ομάδα του Μαϊάμι, αφού από το 2002 που πήρε επαγγελματικό συμβόλαιο ως και σήμερα δεν έφυγε ποτέ, δηλώνοντας πίστη και αφοσίωση άνευ (οικονομικών) όρων.

Πατριάρχη τον αποκαλούν και δεν έχασε την αρχηγία ούτε στα χρόνια του Λεμπρόν.

Στα 37 προς τα 38 πλέον ο Χάσλεμ διάγει, πιθανότατα, την τελευταία σεζόν του της καριέρας του και δεν κρατάει κακία σε κανέναν για το γεγονός πως άφησαν τον οργανισμό. Κυρίως στον αδερφικό φίλο του Ντουέιν Γουέιντ. Ο οποίος έφυγε μήπως και διεκδικήσει ακόμη ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή σε ανταγωνιστικές ομάδες.

Γι' αυτό και μετά το παιχνίδι με τους Καβς, ζήτησε από τον πρώην συμπαίκτη του τη φανέλα που φοράει τώρα. Σεβασμός και αναγνώριση λέγεται αυτό. Φυσικά ο Γουέιντ δεν αρνήθηκε και πήρε πίσω του Χάσλεμ. Για να θυμάται τον αρχηγό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK