Ζητούμενο η χημεία

Ζητούμενο η χημεία
Τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων ουδόλως απασχολούν τον Κώστα Πετρόπουλο. Εκείνο που ενδιαφέρει τον τεχνικό του Πανελλήνιου είναι η ομάδα του να βρει το συντομότερο δυνατό την ομοιογένεια που πρέπει ούτως ώστε στα επίσημα ματς να παρουσιασθεί έτοιμη και ανταγωνιστική. Χρειάζεται πάντως δουλειά, αφού ο Ρόμπερτ Γκούλιας ενσωματώθηκε στην ομάδα μόλις τις προηγούμενες ημέρες, οπότε λογικό είναι να μην γνωρίζει τον τρόπο παιχνιδιού αυτής.

" Είμαστε ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής. Τα φιλικά προσφέρονται άλλωστε μόνον για να δοκιμάσουμε σχήματα και εναλλακτικές και να βγάλουμε συμπεράσματα. Τίποτα παραπάνω. Θέλουμε ακόμα δουλειά, ωστόσο στις 16 ημέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας πιστεύω ότι έχουμε τα περιθώρια να ετοιμαστούμε κατάλληλα. Το ζητούμενο για μένα είναι πλέον να βρει η ομάδα την χημεία της το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορεί να δείξει την πραγματική της αξία στο παρκέ " υπογράμμισε ο Πετρόπουλος κάνοντας έναν απολογισμό της συμμετοχής του Πανελλήνιου στο τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας".

Επειδή όμως για την καλύτερη συνεργασία των παικτών απαραίτητα είναι τα φιλικά, οι "ολυμπιονίκες" έχουν ήδη προγραμματίσει δύο (Λάρισα-28/08, Ολυμπιακό-4/10), ενώ γίνονται προσπάθειες να βρεθούν αντίπαλοι για ακόμη περισσότερα.

24MEDIA NETWORK