Ζορίστηκε αλλά ξέσπασε στο τέλος ο Παναθηναϊκός

Με ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός νίκησε 88-69 τον ΠΑΟΚ με στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ζορίστηκε αλλά ξέσπασε στο τέλος ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί ο Παναθηναϊκός στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ να προκρίθηκε και εύκολα βάση αποτελέσματος , στα ημιτελικά του κυπέλλου αλλά έφυγε προβληματισμός από το παρκέ.

Οι "πράσινοι"που ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα αλλά βασικά για το ντέρμπι του ΣΕΦ στις 17/10, έδειξαν ανέτοιμοι. Και μην ξεχνάμε ότι πλέον προσαρμόζονται παίζοντας χωρίς τους δύο από τους έξι Αμερικανούς και μη κοινοτικούς, λόγω κανονισμών.

Δηλαδή χωρίς τους Φελντέιν και Νίκολς.

Συνεπώς ο Αργύρης Πεδουλάκης πρέπει να φτιάξει ένα νέο ροτέισον αλλά παράλληλα πρέπει να βρει λύσεις στο σετ μπάσκετ. Σε ένα στιλ παιχνιδιού που η ομάδα του έχει πρόβλημα που δεν δείχνει η τελική συγκομιδή σκοραρίσματος, αλλά είναι φανερό στη διάρκεια που παρουσιάζει ο ΠΑΟ μεγάλα μπλακ άουτ. Κάπως έτσι άλλωστε ,προφανώς και μουδιασμένος από τις άδειες κερκίδες, μπήκε στο ΟΑΚΑ και έμεινε άποντος για 3' και βρέθηκε με το καλημέρα στο -11 με το 2-13 στο 5'!

Με την πεντάδα με Φώτση-Μπουρούση και χωρίς ενέργεια όπως λέμε. Στην συνέχεια ήρθαν οι αλλαγές και ο ΠΑΟ ρολάρισε χωρίς να παιξει κανένα σπουδαίο μπάσκετ και πέρασε με 24-19 και έφτασε και στο 56-46 για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος.

Ο ΠΑΟΚ μαχητικός μείωσε 60-56 στο τέλος σχεδόν της 3ης περιόδου που δύο φάσεις στο τρανζίσιον διαμόρφωσαν για τους γηπεδούχους το 64-56 και τέλος καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης που κέρδισε τις εντυπώσεις έχοντας και ένα χαμηλό μπάτζετ,έμεινε από βενζίνη.

Στην 4η περίοδο ο ΠΑΟ με την άμυνα άνοιξε και τη διαφορά που είναι πλασματική και αδικεί τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός θέλει δουλειά και κίνηση στο σετ μπάσκετ,έπαιξε πολύ με το δίδυμο Μπουρούση που είναι σε εξαιρετική φόρμα-Φώτση στην φροντ λάιν και ψάχνει σχήματα στην περιφέρεια (2-3) με την απουσία πλέον Φελντέιν-Νίκολς και καλύτερη δημιουργία από το πόιντ.Και βασικά να έχει καλύτερη ισορροπία καθώς στο πρώτο μέρος είχε ένα τρίποντο παραπάνω σε προσπάθειες από δίποντα(17-16!).

Τελείωσε με 11/31τρ και 18/31δ!Προβληματισμός και για τα 0/8τρ του Καλάθη !!Σημαντικό για τους "πράσινους" ότι σκοράρουν 88π χωρίς να παίζουν καλά και για τον ΠΑΟΚ ότι έμεινε 33'(67-62, μέσα στο παιχνίδι.

*Κουτσαίνοντας έφυγε από το παρκέ ο θετικότατος σε απόδοση Μιλιένοβιτς του ΠΑΟΚ

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 44-40, 64-57, 88-69

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σίνγκλετον, Ρίβερς 16 (3), Τζέιμς 7 (1), Μποχωρίδης, Καλάθης Π., Φώτσης 2, Παππάς 18 (5), Γκιστ 6 (1), Χαραλαμπόπουλος 2, Λούντζης, Μπουρούσης 23 (1), Καλάθης Ν. 14 (0/8 τρίπ.).

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 13 (1), Κόνιαρης, Τσόχλας 6, Τέιλορ 6, Μιλιένοβιτς 11 (2), Γλυνιαδάκης 3, Καραμανώλης, Σάιμπερτ 8 (2), Καμάρας, Μπράιαντ 7 (1), Πέινερς 9, Κλάντον 6.

News 24/7

24MEDIA NETWORK