ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζορόσκι: “Ξέρουμε πολύ καλά το Αιγάλεω”

Ο Πανιώνιος κάνει πρεμιέρα στον Ελληνικό στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στο Αιγάλεω και φυσικά η νίκη είναι ο ένας και ο μοναδικός στόχος της ομάδας.

Ζορόσκι: “Ξέρουμε πολύ καλά το Αιγάλεω”
Ο Πανιώνιος κάνει πρεμιέρα
στον Ελληνικό στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στο Αιγάλεω και φυσικά η νίκη είναι ο
ένας και ο μοναδικός στόχος της ομάδας.

Ο Ιβάν Ζορόσκι μίλησε στο επίσημο site της ομάδας και τόνισε: “Κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Ολες οι ομάδες θέλουν να μαζέψουν βαθμούς, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Το Αιγάλεω όπως έδειξε στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ την οποία κέρδισε σχετικά άνετα, είναι ένας αντίπαλος που αν τον υποτιμήσεις θα κάνει τη ζημιά. Τους ξέρουμε πολύ καλά. Δώσαμε ένα φιλικό πριν μερικές εβδομάδες όπου χάσαμε, αλλά το ματς της Κυριακής θα είναι εντελώς διαφορετικό. Παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας που θα σταθούν στο πλευρό μας, έχουμε καλή ψυχολογία και στοχεύουμε στη νίκη”. Ο έμπειρος Σέρβος γκαρντ υποστήριξε πως “πρέπει να παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα σε άμυνα και επίθεση και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας”.

“Θεωρώ πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με 2 νίκες. Στο ματς με τον Κολοσσό πετύχαμε μία σπουδαία νίκη την οποία χρειαζόταν όλη η ομάδα, όλοι οι παίκτες, για να ανέβουμε ψυχολογικά. Εχουμε το ταλέντο, έχουμε τις ικανότητες και στόχος μας είναι να παίζουμε κάθε φορά και καλύτερα. Πρέπει να πάρουμε και αυτή τη νίκη γιατί στη συνέχεια μας περιμένει ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα καθώς παράλληλα ξεκινούν οι υποχρεώσεις μας στο ULEB Cup ενώ έχουμε αμέσως μετά το ματς με το Αιγάλεω δύο σερί εκτός έδρας αγώνες, στην Πάτρα με την Ολυμπιάδα και στο Ταλίν με την Κάλεβ”.



Ο Πανιώνιος ξεκαθάρισε την Παρασκευή ότι στο γήπεδο δεν έχουν δικαίωμα εισόδου οργανωμένοι οπαδοί του Αιγάλω, κατά τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ