Ο Πασκουάλ δεν φοβάται μόνο την Μπαρτσελόνα, αλλά και τον... Ολυμπιακό

Ο έξτρα κίνδυνος που υπολογίζει διπλά ο Τσάβι Πασκουάλ πριν από την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, ελπίζοντας πως δεν θα επηρεάσει τους παίκτες του.

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το να μιλήσει ο Τσάβι Πασκουάλ με καλά λόγια για την Μπαρτσελόνα δεν αποτελεί έκπληξη. Παιδί των "μπλαουγκράνα" ο Καταλανός προπονητής, αποθέωσε τον καλοκαιρινό σχεδιασμό λέγοντας πως " έφτιαξαν ένα εκπληκτικό ρόστερ".

Αυτό που δεν περίμενε κανείς να πει ο κόουτς του Παναθηναϊκού είναι πως το διπλό πρωταθλήματος στο Φάληρο ίσως λειτουργήσει αρνητικά. Ξηγήθηκε βέβαια, για να είναι ξεκάθαρος. Λέγοντας ότι " ποτέ δεν ξέρεις, αν αυτό θα βοηθήσει. Βάσει των εμπειριών μου, συμβαίνει το αντίθετο, γιατί αρχίζεις να πιστεύεις ότι είσαι περισσότερο έτοιμος απ' όσο είσαι στην πραγματικότητα".

Τι πρέπει να συμβεί για να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια ο Παναθηναϊκός και να έχει ελπίδες; " Να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τα λάθη στην επίθεση. Απ' όσα έχω δει μέχρι τώρα, πορευόμαστε στη σωστή κατεύθυνση και θα το χρησιμοποιήσουμε για να γεμίσουμε με αυτοπεποίθηση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK