O Μπλατ ήρθε, οι Αμερικανοί... έφυγαν!

O Ντέιβιντ Μπλατ έχει στο μυαλό του έναν διαφορετικό Ολυμπιακό σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως οι Αμερικανοί αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο.

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έχουμε κλείσει δύο γεμάτα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ντέιβιντ Μπλατ από τον Ολυμπιακό και μπορεί να είνα ακόμα νωρίς για να μάθουμε τις σκέψεις του νέου προπονητή για μεταγραφικά αποκτήματα, ωστόσο οι πρώτες αλλαγές στην ομάδα είναι ευδιάκριτες.

Αυτές έχουν να κάνει με το ρόστερ της περασμένης σεζόν, που αισίως μετράμε ήδη τρεις αποχωρήσεις. Την Τετάρτη, λίγες ώρες μετά το deal με τον έμπειρο τεχνικό, έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Μπράιαν Ρόμπερτς και Μπόμπι Μπράουν ενώ την Παρασκευή ένας ακόμα Αμερικανός "κούνησε μαντήλι".

O Μπλατ ήρθε, οι Αμερικανοί... έφυγαν!
EUROKINISSI

Αυτός είναι ο Τζαμέλ ΜακΛιν, με τους διοικούντες των "ερυθρολεύκων" να κάνουν χρήση της οψιόν που είχαν από το συμβόλαιο που υπέγραψαν μαζί του (1+1) το περασμένο καλοκαίρι και να τον αποδεσμεύουν πριν την 30η Ιουνίου οπότε και είχαν το δικαίωμα.

Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του Κιμ Τιλί, που έχασε πέρυσι όλη σχεδόν τη σεζόν λόγω τραυματισμού, ενώ είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός επιθυμεί την παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, για τον οποίο υπάρχει ωστόσο και η προοπτική του NBA μέσω των Σαν Αντόνιο Σπερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK