Ο Καλάθης ντριμπλάρει και τους... δημοσιογράφους

Λίγο μετά το φινάλε του 5ου τελικού που βρήκε τον Παναθηναϊκό θριαμβευτή, ο Νικ Καλάθης ρωτήθηκε για το μέλλον του με δεδομένο πως λήγει το συμβόλαιό. Σοφότερους όμως δεν μάς έκανε!

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρωτάθλημα στο μπάσκετ βάφτηκε πράσινο για δεύτερη διαδοχική χρονιά και μάλιστα εις βάρος του Ολυμπιακού (που είχε πάρει τους δύο προηγούμενους τίτλους), οπότε οι δημοσιογράφοι ήταν λογικό να επιχειρήσουν πέρα από τις... καθιερωμένες πανηγυρικές δηλώσεις να αποσπάσουν και την "είδηση".

Όπως για παράδειγμα αυτή που έχει να κάνει με το τι σκέφτεται από εδώ και πέρα για το μέλλον του ο Νικ Καλάθης, από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μην νομίζει όμως κανείς πως ο γκαρντ των "πρασίνων" έπεσε στην... παγίδα παρασυρμένος από τη χαρά της επιτυχίας, αφού φρόντισε να "αδειάσει" με εντυπωσιακό τρόπο τους δημοσιογράφους που του έκαναν τη σχετική ερώτηση.

" Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να πανηγυρίσω με τα άλλα 14 παιδιά. Να πιω σαμπάνια και να το γλεντήσουμε. Αγαπώ αυτό το κλαμπ, αλλά τώρα είναι ώρα για πανηγυρισμούς", δήλωσε ο άσος του "τριφυλλιού" όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του που έληξε πλέον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK