Τον "έκοψε" ο Σάκοτα για χάρη του Πάντερ

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Κέλσι Μπάρλοου ή θα πάρει κι άλλη ευκαιρία στο υπόλοιπο της σεζόν; Στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό πάντως δεν παίζει.

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μπάρλοου EUROKINISSI

Ο ερχομός του Κέβιν Πάντερ στην ΑΕΚ και η αύξηση του αριθμού των ξένων σε επτά έβαλαν σε δίλημμα τον Ντράγκαν Σάκοτα. Ποιον εκ των Κέλσι Μπάρλοου ή Έντιν Άτιτς θα "κόψει" από εγχώριο ρόστερ; Κοινώς ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Τον Αμερικάνο γκαρντ/φόργουορντ και όχι τον 21χρονο Βόσνιο άφησε εκτός Ελλάδας ο κόουτς της Ένωσης, επιλέγοντας να έχει μαζί του έναν παίκτη χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής παρά έναν τον θα... όφειλε να χρησιμοποιεί στο ροτέισον.

Με τον Μπάρλοου παρόντα το πράγμα θα μπερδευόταν αρκετά. Διότι πλέον τόσο ο Χάρις όσο και ο Λαρεντζάκης θα χρειάζεται ν' ανεβαίνουν μέχρι το "3", όταν επιλέγονται σε κοντά σχήματα, εκεί που υπάρχει ήδη ο Βασιλόπουλος.

Ο Μπάρλοου παραμένει, προσώρας, στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ, αφού υπάρχει η Ευρώπη. Εκεί που οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK