Μπουρούσης στη Μάλαγα; Αλλη φορά...

Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο η Ουνικάχα Μάλαγα θέλει να εντάξει κάποιον Έλληνα ψηλό στο ρόστερ της έως το τέλος της σεζόν προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Γκεόργκι Σερμαντίνι. Όμως παντού τρώει πόρτα…

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αφού λοιπόν ανέκρουσε πρύμναν στην περίπτωση του Γιώργου Μπόγρη μετά την αναμενόμενη άρνηση του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει, στράφηκε στην ακόμη πιο… δύσκολη (έως απίθανη) περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση όπως είχε διαρρεύσει από την περασμένη Κυριακή.

Ο «Μπουρού» ο οποίος προ διετίας είχε αφήσει το… στίγμα του παίζοντας με τη φανέλα της Μπασκόνια με την οποία έφτασε μέχρι το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο αγωνίζεται αυτή την περίοδο στα πλέι-οφ της κινεζικής λίγκας. Η ομάδα του μάλιστα, οι Γκουάνγκσα Τσεγιάνγκ Λάιονς τερμάτησαν στην 1η θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 31-7 και την Τρίτη 13 Μαρτίου ξεκινούν τη σειρά των ημιτελικών με αντίπαλο την ομάδα Σενζέν.

Με δεδομένο ότι η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 4 νίκες η ομάδα του Μπουρούση έχει το λιγότερο ένα 10μερο αγώνων που μπορεί όμως να γίνει και… 20μερο αν η σειρά πάει στους 7 αγώνες. Οπότε, ακόμη και αν η ομάδα του Καρδιτσιώτη διεθνή σέντερ αποκλεισθεί αφού θα γίνει τέλος Μαρτίου κάτι που σημαίνει ότι η Ουνικάχα δεν έχει τόσο χρόνο για να περιμένει αν και εφόσον οι Γκουάνγκσα Λάιονς αποκλεισθούν από τους τελικούς. Γιατί αν προκριθούν στους τελικούς που είναι και το αναμενόμενο, τότε ο Μπουρούσης θα είναι διαθέσιμος το νωρίτερο στις 10-12 Απριλίου, το αργότερο 20-22 Απριλίου.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι η Ουνικάχα θα ψάξει… αλλού για τον ψηλό της και η τριπλέτα των Ελλήνων που στο παρελθόν φόρεσαν τη φανέλα της (Γιάννης Γιαννούλης, Κωστής Βασιλειάδης, Γιώργος Πρίντεζης) δεν θα γίνει κουαρτέτο…

News 24/7

24MEDIA NETWORK