Breakfast με τον Γιάννη και... συμφωνία με Μπακς

Ο νέος προπονητής του Μιλγουόκι έρχεται από την... Ατλάντα ως ο κορυφαίος προπονητής του 2015. Προτού συμφωνήσει συνέφαγε αυγά και μπέικον με τον "Greek Freak"!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo drives during the second half of an NBA basketball game against the Houston Rockets Wednesday, March 7, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Γιάννης Αντετοκούνμπο AP PHOTO/MORRY GASH

Ψάχνεις προπονητή, έχεις καταλήξει και δεν συμβουλεύεσαι τον σταρ της ομάδας; Δεν υπάρχει περίπτωση.

Γι' αυτό και η διοίκηση των Μπακς, έχοντας αποφασίσει για τον νέο κόουτς, έβαλε στο ίδιο τραπέζι από τη μία τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και από την άλλη τον Μάικ Μπουντενχόλζερ. Να φάνε πρωινό και να κουβεντιάσουν για τη μεταξύ τους συνεργασία. Τι θέλει ο κόουτς από τον "Greek Freak" και πώς αυτός μπορεί να εξυπηρετήσει το νέο πλάνο.

Δεν ήταν ο Γιάννης που αποφάσισε για την πρόσληψή του. Αλλιώς όμως μετράει, αν υπάρχει η συγκατάθεση του παίκτη πάνω στον οποίο θέλεις να χτίσεις την επόμενη ημέρα. Γιατί διαφορετικά κινδυνεύεις να τον χάσεις, να σου ζητήσει και να πιέσει γι' ανταλλαγή χωρίς να μπορείς να κάνεις πολλά.

Μπουντενχόλζερ και Αντετοκούνμπο είχαν μαζί τους και τον Κρις Μίντλετον. Διότι η ηγεσία των "ελαφιών" δεν ήθελε να φανεί πως κάνει διακρίσεις.

O 48χρονος κόουτς, άλλοτε συνεργάτης του Πόποβιτς και επί μια 5ετία πρώτος στους Χοκς (213-197 στην κανονική περίοδο και 17-22 στα πλέι οφ), ήταν επίσης υποψήφιος για τους Ράπτορς. Οι οποίοι επέλεξαν να μην καταθέσουν πρόταση και να στραφούν αλλού. Οι Μπακς αντιθέτως απέρριψαν τον Έτορε Μεσίνα. Άλλη μια ευκαιρία χάθηκε για τον Ιταλό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK