Ένα και μόνο SMS έφερε το +26 των Γουόριορς

Ετοιμάσου για τις φοβερές και τρομερές μάχες στη Δύση μεταξύ των πρωταθλητών Γουόριορς και των Ρόκετς. Γιατί αμφότεροι έκαναν το 3-1 εκτός έδρας και εντός θα "κλειδώσουν" την πρόκριση στους τελικούς της Περιφέρειας.

Golden State Warriors' Kevin Durant (35) celebrates a score with Draymond Green, left, as San Antonio Spurs' Rudy Gay (22) watches during the second half in Game 1 of a first-round NBA basketball playoff series Saturday, April 14, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
Κέβιν Ντουράντ Ντρέιμοντ Γκριν AP PHOTO/BEN MARGOT

Ψάχνεις να βρεις πως από το 119-100 των Πέλικανς φτάσαμε στο 118-192 των Γουόριορς για το 3-1 στη σειρά των ημιτελικών της Δυσής;

Διάβασε το περιεχόμενο του μηνύματος που απέστειλε ο Ντρέιμοντ Γκριν στον Κέβιν Ντουράντ το βράδυ που οι πρωταθλητές ντροπιάστηκαν στη Νέα Ορλεάνη. Ο σέντερ τσέπης δεν μπορούσε να κοιμηθεί και έβλεπε ταινία, όταν αποφάσισε να γράψει στον συμπαίκτη του.

Το περιεχόμενο του sms το αποκάλυψε ο ίδιος λέγοντας on camera: " Τον προκάλεσα απλώς να είναι ο εαυτός του. Δεν τον είδα να επιτίθεται και να είναι όσο σκληρός χρειάζεται στις δυο πλευρές του παρκέ, όπως έχουμε ανάγκη να είναι. Εγώ δεν θα κρατηθώ. Όταν δω κάτι στραβό, θα πω την άποψή μου. Δεν υπάρχουν κακίες. Προσπαθούμε να νικήσουμε".

Η απάντηση του Ντουράντ ήρθε με τρεις λέξεις: "I got you". Αν και αιφνιδιασμένος από το μήνυμα που είχε μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, το νόημα το είχε πιάσει. Κάνε κάτι γιατί χανόμαστε. Και έκανε αυτό που έπρεπε. Μετρώντας μάλιστα 38 πόντους από 15/27 σουτ, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα έδωσε στους Γουόριορς αυτό που χρειάζονταν: έναν Ντουράντ.

Το 3-1 φέρνει τους πολεμιστές στο δρόμο για το συναπάντημα με τους Ρόκετς. Διότι και αυτοί έκαναν το 3-1 κόντρα στους Τζαζ χάρη στο 100-87 του Σολτ Λέικ. Κι ας ήταν άστοχος ο Χάρντεν. Κι ας... αποβλήθηκε για λίγο ο αδερφός του Κρις Πολ από τις court seats.

News 24/7

24MEDIA NETWORK