Έπαιξε και για τον (τραυματία) Αντετοκούνμπο ο Μπλέντσο!

Ο Έρικ Μπλέντσο ανέλαβε το ρόλο του ηγέτων των Μπακς ελέω της απουσίας Αντετοκούνμπο και το έπραξε με επιτυχία, οδηγώντας το Μιλγουόκι στο 102-86 επί των Μάτζικ και στην 6η θέση της Ανατολής!

Milwaukee Bucks guard Eric Bledsoe, center, drives through the defense of the Orlando Magic during the second half of an NBA basketball game Monday, April 9, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Darren Hauck)
Milwaukee Bucks guard Eric Bledsoe, center, drives through the defense of the Orlando Magic during the second half of an NBA basketball game Monday, April 9, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Darren Hauck) AP PHOTO/DARREN HAUCK

Το θηρίο που ονομάζεται Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να βάλει σορτς και φανέλα και να βγει στο παρκέ του "Bradley Center" για να αγωνιστεί, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ωστόσο οι Μπακς αποδεικνύουν πως είναι ένα νοικοκυρεμένο μπασκετικό σπίτι που μπορεί να κάνει... προκοπή και χωρίς τον Giannis.

Αυτός που χρειάστηκε να βγει μπροστά και να μπει στα παπούτσια του Έλληνα σούπερ σταρ, προκειμένου να έρθει το 102-86 επί των Ορλάντο Μάτζικ, ήταν ο Έρικ Μπλέντσο αφού με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ (τριπλ-νταμπλ) ήταν ο ηγέτης των Μπακς ενώ φοβεροί συμπαραστάστες του ήταν ο Μίντλετον με 18 πόντους και ο Μουχάμαντ που ήρθε στον πάγκο και πρόσθεσε άλλους 22!

Η νίκη αυτή ήταν μάλιστα ιδιαιτέρως σημαντική για τα "ελάφια" αφού ανέβασαν το ρεκόρ τους σε 44 νίκες-37 ήττες μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και βρίσκονται πλέον στην 6η θέση της Ανατολής μετά την ήττα των Χιντ από τους Θάντερ!

ΤΟ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΜΠΛΕΝΤΣΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΤΖΙΚ:

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ 102-86 (HIGHLIGHTS):

News 24/7

24MEDIA NETWORK