EIΔΩΛΟ: Στα 70 του ο Τζαμπάρ στο "Dancing with the stars"

Ο λύκος και αν εγέρασε...Ο Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ διανύει αισίως το 70ο έτος της ζωής του αλλά το γεγονός αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει πράγματα αν μην τι άλλο ασυνήθιστα για την ηλικία του.

Kareem Abdul-Jabbar arrives at The Hollywood Reporter's 2017 Academy Awards Nominees Night at Spago on Monday, Feb. 6, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Rich Fury/Invision/AP)
Kareem Abdul-Jabbar arrives at The Hollywood Reporter's 2017 Academy Awards Nominees Night at Spago on Monday, Feb. 6, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Rich Fury/Invision/AP) RICH FURY/INVISION/AP

Εχει πατήσει τα 70. Κουβαλάει στις πλάτες του σχεδόν 1.800 αγώνες στο ΝΒΑ του οποίου είναι πρώτος σκόρερ και πρώτος σε λεπτά συμμετοχής στην ιστορία. Παρόλα αυτά, η… καρδούλα του το λέει ακόμα και ετοιμάζεται να λάμψει και στον… χορό!

Ο λόγος για τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ ο οποίος σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει την πορεία του για… έναν ακόμη τίτλο, αυτό στο γνωστό διάσημο τηλεπαιχνίδι Dancing with the Stars στις ΗΠΑ!

Η 26η σεζόν του συγκεκριμένου παιχνιδιού-reality θα περιλαμβάνει μόνο αθλητές, δύο εκ των οποίων προέρχονται από το χώρο του μπάσκετ. Ο πρώτος θα είναι ο μέγας Καρίμ (μέλος του Hall of Fame από το 2006) που θα γίνει και ο ψηλότερος παίκτης (2μ.19) στην ιστορία που θα λάβει μέρος στο παιχνίδι. Το… παράδοξο μάλιστα είναι ότι παρτενέρ του χορεύτρια θα είναι η ύψους 1μ.70 Λίντσεϊ Αρνολντ!

EIΔΩΛΟ: Στα 70 του ο Τζαμπάρ στο "Dancing with the stars"

Ο Καρίμ βέβαια δεν είναι… άγνωστος στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη εκτός μπάσκετ. Εχει παίξει σε ταινίες (Airplane) αλλά και τηλεοπτικές σειρές στις ΗΠΑ.

Ο δεύτερος εκπρόσωπος του μπάσκετ στο Dancing with the Stars θα είναι γυναίκα. Πρόκειται για την Αρίκε Ογκουνμποουάλε η οποία στο πρόσφατο φάιναλ-φορ του NCAA σημείωσε το νικητήριο καλάθι της πρωταθλήτριας ομάδας του Νοτρ Ντέιμ τόσο στον ημ,ιτελικό με το Κονέκτικατ όσο και στον τελικό με το Μισισίπι Στέιτ ακριβώς με τη λήξη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK