Τερμάτισε την... μόδα ο Λεμπρόν Τζέιμς

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας της εποχής μας. Πέραν τούτου ο "βασιλιάς" έχει και τρομερό στυλ. Ποιος άλλος θα σκεφτόταν, άλλωστε, να συνδυάσει σακάκι και γραβάτα με σορτσάκι και μπότες; (VIDEO)

Cleveland Cavaliers' LeBron James (23) reacts after a play against the Boston Celtics in the first half of Game 4 of the NBA basketball Eastern Conference finals, Monday, May 21, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Λεμπρόν Τζέιμς AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι ένα μύθος του αθλητισμού. Μετά, όμως την άφιξη του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια για το ματς με τους Γουόριορς απέκτησε δικαιωματικά και τον τίτλο του πιο στυλάτου μπασκετμπολίστα.

Τι εννοούμε; Κατά την άφιξη της αποστολής των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο "σπίτι" του Στεφ Κάρι, ο "βασιλιάς" έκανε την εμφάνιση του με ένα συνολάκι βγαλμένο απ' τα καλύτερα όνειρα του... Λάκη Γαβαλά.

Όπως θα δείτε και στο VIDEO που ακολουθεί, όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στον Τζέιμς και μετά βίας ο κόσμος ασχολείται με τους υπόλοιπους παίκτες. Ο λόγος; Πέραν του ότι είναι ο μεγαλύτερος σταρ της ομάδας και όχι μόνο, φόραγε από πάνω μαύρα γυαλιά ηλίου, σακάκι και γραβάτα, από κάτω κοντό υφασμάτινο σορτσάκι και στα πόδια μαύρες μπότες.

Ποιος άλλος θα μπορούσε να τα συνδυάσει καλύτερα; Έτοιμος για πασαρέλα...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK