Χώρισαν; Η απάντηση των Πικέ και Σακίρα στις φήμες!

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα του χωρισμού του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Πικέ, και της διάσημης τραγουδίστριας, Σακίρα, έχει γίνει viral. Το ζευγάρι αποφάσισε να απαντήσει μέσω instagram και να βάλει τέλος στα σενάρια (PHOTO).

Χώρισαν; Η απάντηση των Πικέ και Σακίρα στις φήμες!

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι Πικέ - Σακίρα; Χώρισαν όπως ισχυρίζονται τις τελευταίες ημέρες σχεδόν όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως; Την απάντηση την έδωσε αρχικά ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα κάνοντας ένα tweet με το νέο τραγούδι της γυναίκας του.

Το πρωί της Δευτέρας (18/9) όμως έδωσε νέα, ακόμη καλύτερη απάντηση. Οι δυο τους πέρασαν την Κυριακή (17/9) μαζί με τα δυο τους παιδιά και ο Πικέ αποφάσισε να βγάλει μια οικογενειακή φωτογραφία και να την ανεβάσει στο instagram ως story!

Χώρισαν; Η απάντηση των Πικέ και Σακίρα στις φήμες!

Το σίγουρο είναι πως Πικέ και Σακίρα δεν συνηθίζουν να ανεβάζουν φωτογραφίες από κάθε κοινή τους έξοδο στα social media. Θέλουν να κρατήσουν τους λογαριασμούς τους πιο προσωπικούς και να μην τους μετατρέψουν σε ένα οικογενειακό... άλμπουμ.

Η στιγμή όμως που ο σταρ της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να ανεβάσει μια τέτοια φωτογραφία φυσικά έχει νόημα, αφού φαίνεται πως το έκανε για να βάλει τέλος στα όσα γράφονται για... χωρισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία τους κοινή φωτογραφία στο λογαριασμό της Σακίρα είναι από το γάμο του Μέσι το καλοκαίρι...

... ενώ στο instagram του Πικέ η Σακίρα εμφανίστηκε τελευταία φορά τον περασμένο Μάρτιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK